Yeniden Refah Partisi ittifak kararı ne oldu, kaçta açıklanacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeniden Refah Partisi ittifak kararı ne oldu, kaçta açıklanacak?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeniden Refah Partisi'nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerindeki ittifak kararı merak ediliyor. Yeniden Refah Partisi ittifak kararı ne oldu? sorusunun cevabı araştırılıyor. Yeniden Refah Partisi ittifak kararı ne oldu, kaçta açıklanacak?

Yeniden Refah Partisi ve AK Parti ittifak görüşmelerinin tamamlandığını geçtiğimiz günlerde YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç duyurdu. Bunun üzerine, Yeniden Refah Partisi ittifak kararı ne oldu, kaçta açıklanacak? sorusu merak edildi. İşte haberin detayları...

YENİDEN REFAH PARTİSİ İTTİFAK KARARI NE OLDU?

Yeniden Refah Partisi ittifak kararını henüz açıklamadı. Heyetler arasındaki görüşmelerin tamamlandığını duyuran YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, yeni bir görüşme yapmaya gerek kalmadığını ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan konuya ilişkin açıklama yapacağını söyledi. Yeniden Refah Partisi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamaya göre Erbakan kararını 2 Şubat Cuma günü İstanbul'da yapacağını duyurmuştu ancak günü erteleyerek bugün yani 3 Şubat 14.00'te Ankara'da Yeniden Refah Partisi ittifak kararını açıklayacak.Yeniden Refah Partisi ittifak kararı ne oldu, kaçta açıklanacak? 

YENİDEN REFAH PARTİSİ İTTİFAK KARARI KAÇTA AÇIKLANACAK?

YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın 30 Ocak'ta yaptığı açıklamada AK Parti ve YRP'nin ittifak için bir araya geldiği heyetler arasındaki toplantıların tamamlandığını duyurdu. Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı Fatih Erbakan yerel seçimler öncesi partilerinin ittifak kararını 3 şubat 14.00'te Ankara'da düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...