Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Muazzez Abacı'nın vasiyetine Cenk Eren itirazı! "Bir kere daha düşün..."

Muazzez Abacı'nın vasiyetine Cenk Eren itirazı!
Başlık ResmiMuazzez Abacı'nın vasiyetine Cenk Eren itirazı! "Bir kere daha düşün..."

ABD'de geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Muazzez Abacı'nın naaşı Türkiye'ye getirildi. Abacı'nın Ankara'da defnedileceği belirtilirken, ünlü şarkıcı Cenk Eren'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Eren, Abacı'nın kızına seslenerek "Cebeci mezarlığına defnetmeyi bir kere daha düşün" dedi.

Kaydet
|

ABD'de yaşayan kızı Saba Abacı'yı ziyarete giden Türk sanat müziği sanatçısı Muazzez Abacı, kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan ünlü isim, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Naaşı Türkiye'ye getirilen Abacı'nın, vasiyeti üzerine babasının yanına Ankara Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi. Şarkıcı Cenk Eren, Abacı'nın defnedileceği yeri duyunca sosyal medya hesabından itirazda bulunarak Abacı'nın kızına seslendi.

ÖNERİLEN HABERLER
Muazzez Abacı
MAGAZİN

Muazzez Abacı'nın mal varlığı dudak uçuklattı! İşte gündeme oturan o servet

"MEZARI BAŞINDA ANMAYA KİMSE GİDEMEZ"

Cenk Eren sosyal medya hesabından "Abacı’yı Ankara Cebeci mezarlığına defnetmeyi bir kere daha düşünmeli sevgili Saba… En doğrusu Zincirlikuyu…" diyerek şu paylaşımı yaptı:

"Muazzez Abacı’yı Ankara Cebeci Mezarlığı’na defnetmeyi bir kere daha düşünmeli sevgili Saba; o mezarlık 1935’de kurulmuş şu anda çok bakımsız benim aile büyüklerimden bazıları orada yatıyor ama biz güvenlik endişesiyle yıllardır ziyarete gidemiyoruz. (Ne kastettiğimi o bölgeye yakın yerde yaşayanlar bilir) Saba Hanım Amerika’da yaşadığı için bilmiyor olabilir. Mesela seneye Muazzez Hanım'ı mezarı başında anmaya kimse gidemez. Vasiyeti o yöndeyse bile Muazzez Hanım da bilmediği için demiştir. En doğrusu Zincirlikuyu’ya defnedilmesidir sevenleri bir Fatiha okur bir çiçek bırakır. Lütfen hem ailesi hem de devlet sanatçısı olduğu için Bakanlık Saba Hanım'la bir kere daha konuşmalı.”

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Türkiye'ye getirilen Muazzez Abacı için menajeri Taner Budak, sosyal medya hesabından Abacı'nın 16 Kasım'da saat 12.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde veda töreni düzenleneceğini belirtti.

Cenazesi ise17 Kasım'da Ankara Kocatepe Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazın ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.