Survivor eleme adayı kim oldu? 13 Şubat Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor eleme adayı kim oldu? 13 Şubat Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor'da dün akşam yayınlanan yeni bölümde 4'üncü eleme adayı belli oldu. Mavi ve kırmızı takım arasındaki dokunulmazlık mücadelesi sonrası Survivor eleme adayı kim oldu merak ediliyor. Survivor eleme adayı kim oldu, 13 Şubat Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı sorularının cevabı araştırılıyor. 13 Şubat 2024 Survivor bölümü detayları haberimizde...

Her geçen gün gerilimin ve rekabetin arttığı Survivor'da dördüncü dokunulmazlık oyunu sonrası son eleme adayı da belli oldu. Mavi ve kırmızı takımın parkur mücadelesi 13 Şubat akşamı ekranlara yansıdı. 13 Şubat Survivor dokunulmazlığı kazanan takım ve Survivor eleme adayı araştırılıyor. 

13 ŞUBAT SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

13 Şubat 2024 Salı akşamı oynanan Survivor dokunulmazlık oyununu 12-8 skorla Mavi Takım kazandı. Kırmızı takım eleme adayını belirlemek için ada konseyinde toplandı.  

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

13 Şubat dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, Survivor dördüncü eleme adayını belirledi. Yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri takım arkadaşları için oylarını kullandılar. Oylama sonuçları; Aleyna 4, Gizem 4, Nagihan 2, Merve 2 ve Nefise 2 oy aldı. İki en yüksek oy eşit olunca Aleyna ve Gizem arasında eleme adayı olacak ismi takım kaptanı Sema belirlendi. Sema'nın eleme adayı kararı Aleyna oldu. Haftanın dördüncü eleme adayı Aleyna olarak çıktı. Survivor eleme adayı kim oldu? 13 Şubat Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da haftanın eleme adayları Aysu, Pınar, Sahra ve Aleyna oldu. Eleme düellosuna çıkacak dört ismin performanslarına göre eşlemeşmeleri Pınar - Sahra ve Aleyna - Aysu şeklinde olacak. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...