Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandık 85 milyona emanet

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandık 85 milyona emanet

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için mesaj yayımladı. Erdoğan, "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." dedi.

Türkiye 31 Mart günü bir kez daha sandık başına gidiyor. 85 milyon vatandaş, 5 yıl yönetimde kalacak mahalli idare yöneticilerini belirleyecek. Kritik seçim öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sandık güvenliği mesajı geldi. Erdoğan, seçmeni oy kullanarak demokrasiye sahip çıkması gerektiğini söyledi. 

İKİ AYDA 52 İLDE GENCİYLE YAŞLISIYLA KUCAKLAŞTIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ay önce başlayan seçim maratonunda yaptıkları çalışmalara ve 31 Mart'ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. İki ay önce başlayan seçim maratonunda 52 il gezdiklerini, genciyle yaşlısıyla tüm vatandaşlarla kucaklaştıklarını söyleyen Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"85 MİLYONLUK BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

"Gittiğimiz yerlerde gördüğümüz manzara şudur: Bizler tüm farklılıklarımızla 85 milyonluk büyük bir aileyiz.
 
Seçim şarkımızda söylediğimiz gibi: Hepimiz aynı bağın gülüyüz, aynı dağın yeliyiz. Bu birlikteliği ne kadar sağlam tutarsak geleceğimize o derece güvenle bakabiliriz. Siyasi görüşlerimiz, gönül verdiğimiz partiler, kökenimiz, meşrebimiz, hayat tarzımız farklı olabilir.
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Sandık 85 milyona emanet - 1. Resim
 

SANDIK HEPİMİZİN NAMUSUNA EMANET

Ama Türkiye bizlerin ortak yurdu, ortak çatısı, ortak yuvasıdır. Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir.

OY KULLANARAK DEMOKRASİMİZE SAHİP ŞIKIN

Hem sandığa gidip oy kullanarak hem de oyumuza sahip çıkarak demokrasimize karşı mesuliyetimizi yerine getireceğiz. 31 Mart seçimlerinin şimdiden ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum."
 
Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...