Siyaset geyiklerine son noktayı koydu! Görenler şaştı kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Siyaset geyiklerine son noktayı koydu! Görenler şaştı kaldı

Seçim 2023 Haberleri

Bursa’da tiyatrocu Bahtiyar Keskin, oy kullanmak için sandık başına geyik kostümüyle gidince herkes şaşkına döndü. Keskin, giydiği geyik kostümüyle siyaset geyiğine son noktayı koydu.

Türkiye’nin farklı illerinde çeşitli kostümlerle oy kullanmaya gidenler renkli görüntüler oluşturdu.

Bursa'da yaşayan tiyatrocu Bahtiyar Keskin, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oy kullanmak için sandık başına geyik kostümüyle gitti.

Keskin, boynuzlu başlığı ile okulun bahçesine girdiği andan itibaren vatandaşların ve çocukların ilgisini çekti.

Siyaset geyiklerine son noktayı koydu! Görenler şaştı kaldı

"SİYASET GEYİĞİ BİTTİ"

İhlas Haber Ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre kostümünden dolayı uzun süre kontrol için dışarıda beklemek zorunda kalan Keskin, daha sonra kafasındaki boynuzlu başlığı çıkarıp oyunu kullandı.

Kırıcı, üzücü ve dökücü siyasi sözlerden sakınmak için böyle bir kostümle oy kullanmaya geldiğini belirten Keskin, “Yarınımızı bırakacağımız gençlere kardeşçe, dostça, birlikte ve birbirimizi kırmadan; ülkemiz ve tüm dünyaya kardeş olduğumuzu bildirmek için siyaset yapalım. Demokrasi içerisinde oyumuzu kullandık” yorumunu yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...