GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜCORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜYILPORT SAMSUNSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Semih, Milli Takım kadrosundan neden çıkarıldı? İtiraf geldi
30 dakika önce

Semih Kılıçsoy neden Milli Takım kadrosundan çıkarıldı? Hamit Altıntop'tan flaş itiraf! İşte Semih gerçekleri

Milli Takım'ın Macaristan ve Avusturya ile yapacağı hazırlık maçları öncesi kadroya çağırılan ve daha sonra Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy hakkında günler sonra A Milli Takım Futbol Sorumlusu Hamit Altıntop'tan flaş bir itiraf geldi. İşte haberin detayları...
 - İşte Ferdi'nin yeni takımı
1 saat 6 dakika önce

Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılıyor! Babası transferi resmen açıkladı

Gösterdiği performansla Fenerbahçelilerin göz bebeği haline gelen Ferdi Kadıoğlu'nun transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Sezon sonunda ayrılıp, ayrılmayacağı merak edilen Kadıoğlu'nun babasından flaş bir açıklama geldi. İşte haberin detayları...
 - Hamit Altıntop'tan flaş Milli Takım sözleri
2 saat 37 dakika önce

Hamit Altıntop'tan flaş Milli Takım sözleri: "Türk futboluna ihtiyacım yok, Türk futbolunun bana ihtiyacı var"

Nihat Özdemir döneminde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kuruluna giren Hamit Altıntop şimdilerde Milli Takımlar Sorumlusu olarak görev alıyor. Önceki gün bir Youtube kanalına konuk olan Altıntop çok konuşulacak ifadelere imzasını attı.
 - Fenerbahçe'den flaş karar
3 saat 8 dakika önce

Beşiktaş derbisinde sakatlanan İsmail Yüksek EURO 2024'te oynayacak mı? Fenerbahçe'den flaş karar

Fenerbahçe'de, İsmail Yüksek'in son sağlık durumu merak ediliyor. Beşiktaş maçında topu oyunda tutmaya çalışırken sağ ayak bileğinden ciddi biçimde sakatlanan Yüksek, sezonu kapattı. Yüksek'i, EURO 2024'e yetiştirmek isteye sarı-lacivertliler bu doğrultuda flaş bir karar aldı.
 - Kızılca kıyamet koptu! Ali Koç'un oğlu çılgına döndü
3 saat 30 dakika önce

EuroLeague'de Fenerbahçe Beko-Monaco maçı sonrası kızılca kıyamet koptu! Ali Koç'un oğlu sinirden çılgına döndü

Euroleauge Play-Off 4. maçında Fenerbahçe, Ülker Sports Arena'da konuk ettiği Monaco'ya 65-62 mağlup oldu. Karşılaşmanın bitimiyle ortalık karıştı. Salonda yaşanan gerginlikte Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç'un çılgına döndüğü anlar geceye damgasını vurdu.
 - Eyüpspor Süper Lig için gözünü kararttı! Dünya yıldızı...
4 saat 6 dakika önce

Eyüpspor Süper Lig için gözünü kararttı! Arda Turan eski takım arkadaşını getiriyor

TFF 1.Lig'in bitimine haftalar kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Eyüpspor'da, gelecek sezon yapılanması için kollar sıvandı. Teknik direktör Arda Turan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmaları yapılacak. Bu doğrultuda Turan, eski takım arkadaşını getirmek için kolları sıvadı.
 - Arda Güler ile Modric ortalığı karıştırdı
4 saat 29 dakika önce

Real Madrid'de ortalığı karıştıran ikili Arda Güler ve Luka Modric! Ancelotti idmanı durdurdu onları ayırdı

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana manşetlerden düşmeyen Arda Güler, bugün Cadiz karşılaşmasında ilk 11'de başlayacak. Santiago Bernabeu'da ilk kez 11'de sahaya çıkacak olan Güler, karşılaşma öncesi yapılan antrenmanda, Luka Modric'le beraber ortalığı karıştırdı. İşte haberin detayları.
 - Yusuf'la birlikte 2 dünya yıldızı için kolları sıvadı
5 saat 21 dakika önce

Galatasaray'dan 3 yıldızlı transfer harekatı! Yusuf Yazıcı'yla birlikte 2 dünya yıldızı için kolları sıvadı

25 Mayıs'ta seçime gidecek olan Galatasaray bir yandan da ligde şampiyonluk yarışı veriyor. Tüm bunlar arasında bir yandan da Okan Buruk, gelecek sezon için transfer planlamasına başladı. 25 Mayıs'taki seçim sonrası transfer harekatı başlayacak. Sarı-Kırmızılılar, transferde öncelikle 3 yıldız ismi gözüne kestirmiş durumda.
 - Seçim yarışı başladı! İşte Özbek ve Batum'un listeleri
5 saat 53 dakika önce

Listeler belli oldu Galatasaray'da seçim yarışı başladı! İşte Dursun Özbek ve Süheyl Batum'un listeleri

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, 25 Mayıs'ta seçime gidecek. Sarı kırmızılı kulübün başkan adayları yönetim kurulu listelerini dün divan başkanlığına teslim etti. İşte iki aday Dursun Özbek ve Süheyl Batum'un yönetim kurulu listeleri.
Spor - Spor
5 saat 54 dakika önce

Kartal son nefeste! Çaykur Rize karşısında önce geriye düştü sonra öne geçti, ardından skoru tutamadı ama...

Beşiktaş, sahasında formda rakibini uzatmada bulduğu golle devirirken futbolu keyif verdi. Gollerde Colley, Rashica ve Worrall imzası vardı. Siyah beyazlılar kupa maçı öncesi moral depoladı
Spor - Spor
14 saat 27 dakika önce

Feyyaz Uçar'dan sert tepki: Ayar vermeye kalkmasın

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Çaykur Rizespor ile oynanan maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Spor - Spor
15 saat 39 dakika önce

Emre Belözoğlu'na son dakika şoku! Ankaragücü ile Alanyaspor puanları paylaştı

Ankaragücü, Süper Lig'in 35. haftasında ağırladığı Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Son bölüme 1-0 önde giren ev sahibi ekip, 90+5'te gelen gole engel olamadı.
Spor - Spor
16 saat 13 dakika önce

Nefes kesen maçta kavga! Fenerbahçe taraftarlarıyla Monacolu basketbolcular tartıştı

Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisi dördüncü karşılaşmasında Monaco’ya 65-62 mağlup oldu. Seride durum 2-2'ye geldi. Karşılaşma sonrası kavga çıktı.
Spor - Spor
17 saat 11 dakika önce

Beşiktaş - Rizespor maçında 5 gol! Joe Worrall 90+7'de 3 puanı kazandırdı

Süper Lig'in 35. haftasında oynanan Beşiktaş ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı. Bol pozisyonlu karşılaşmada son sözü 90+7'de Joe Worrall söyledi.
Spor - Spor
17 saat 39 dakika önce

UEFA'dan milli takımlara EURO 2024 müjdesi! Gözler A Milli Takım'a çevrildi

A Milli Takım'ın da yer alacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Haziran ayında başlayacak dev turnuva öncesi kadro sayısında değişiklik yaşandı.
Spor - Spor
17 saat 58 dakika önce

Süper Lig'de dev transfer! Alman milli futbolcu Marco Reus 'gelirim' dedi

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, kulüp tarihinin önemli futbolcuları arasında giren Marco Reus'un sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurmuştu. Alman yıldız için Süper Lig seçenekleri gündeme geldi.
 - Alex de Souza, Süper Lig ekibiyle anlaştı
17 saat 59 dakika önce

Efsane geri dönüyor! Alex de Souza, Süper Lig ekibiyle anlaşmaya vardı

Türk futbol tarihinin önemli isimlerinden Alex de Souza, yıllar sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönüyor. İşte efsane oyuncunun yeni adresi...
 - "Kahrolsun İsrail"
18 saat 53 dakika önce

20 bin kişilik stat "kahrolsun İsrail" sloganları ile inledi

Gazze'de 7 aydır katliam yapan İsrail, Ankaragücü -Alanyaspor maçında sloganlarla eleştirildi. "Özgür Filistin" pankartı açılan 20 bin kişilik statta "kahrolsun İsrail" sloganları atıldı.
Spor - Spor
18 saat 55 dakika önce

Hatayspor'dan ayrılan Volkan Demirel için sürpriz iddia! Süper Lig'den teklif var

Başakşehir'e karşı alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrası Hatayspor'daki görevinden istifa eden Volkan Demirel'in yeni sezonda Süper Lig'de takım çalıştırmaya devam edeceği öne sürüldü.
Spor - Spor
19 saat 33 dakika önce

Erden Timur'dan Ali Koç açıklaması! 'Tehdit etti, Allah ıslah etsin'

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe Spor Külübü Başkanı Ali Koç'un kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalarda cevap verdi.
Spor - Spor
20 saat 28 dakika önce

Galatasaray'da Ünal Aysal sürprizi! Süheyl Batum seçimi kazanırsa göreve başlayacak

Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak olan başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Süheyl Batum, yönetim kurulu listesini teslim etti. Basın mensuplarına açıklama yapan Batum, Ünay Aysal'ın geri döneceğini duyurdu.
Sona Git