Bandırmaspor - Eyüpspor (0-1 Maç Sonucu) Spor Toto 1. Lig'de lider kritik virajı kayıpsız döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bandırmaspor - Eyüpspor (0-1 Maç Sonucu) Spor Toto 1. Lig'de lider kritik virajı kayıpsız döndü

SPOR Haberleri

Bandırmaspor - Eyüpspor 0-1 Özet İzle... Spor Toto 1. Lig'de lider Eyüpspor 25. haftada Bandırmaspor deplasmanını kayıpsız geçti. 3 puanı tek golle alan İstanbul ekibi puanını 50'ye yükseltti. Eyüpspor'a galibiyeti getiren golü yeni transferlerden Halil Akbunar attı. Teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetimindeki Eyüpspor galibiyet serisini 3 maça çıkardı. 34 puanda kalan Bandırmaspor ise 4 maçtır yeniliyor.

Lider Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Bandırmaspor'u deplasmanda tek golle devirdi.

BANDIRMASPOR - EYÜPSPOR (0-1) ÖZET İZLE

https://twitter.com/eyupsporkulubu/status/1633838203764637697

Stat: Bandırma 17 Eylül

Hakemler: Burak Olcar, Kemal Elmas, Azad İlhan

Beyçimento Bandırmaspor: Gkelios, Sergen Piçinciol, Mulumba, Saponjic (Dk. 77 Atabey Çiçek), Kerim Avcı, Koutroumpis, Okan Alkan, Tetteh (Dk. 60 Levent Ayçiçek), Soukou (Dk. 77 Caner Hüseyin Bağ), Mehmet Özcan (Dk. 64 Oğuz Kağan Güçtekin), Emre Kaplan

Eyüpspor: Harun Tekin, Claro, Taşkın İlter (Dk. 84 Melih Kabasakal), Uğur Demirok, Recep Niyaz (Dk. 39 Sinan Kurt), İbrahim Akdağ, Del Valle (Dk. 67 Pa Dibba), Halil Akbunar (Dk. 84 Babel), Berkan Emir, Mustafa Pektemek (Dk. 67 İbrahim Yılmaz), Cenk Ahmet Alkılıç

Gol: Dk. 20 Halil Akbunar (Eyüpspor)

Sarı kartlar: Dk. 33 Uğur Demirok, Dk. 59 Taşkın İlter, Dk. 90+1 Babel (Eyüpspor), Dk. 45+5 Saponjic, Dk. 59 Koutroumpis, Dk. 86 Mulumba, Dk. 90+6 Kerim Avcı (Beyçimento Bandırmaspor)

Bandırmaspor - Eyüpspor (0-1 Maç Sonucu) Spor Toto 1. Lig'de lider kritik virajı kayıpsız döndü

İbrahim Üzülmez

İBRAHİM ÜZÜLMEZ: HEDEFE ULAŞMAK İSTİYORUZ

Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, maçın ardından basın toplantısında şunları söyledi:

"Alınan bu 3 puan, önümüzdeki haftalar için takımın moral ve motivasyonunun üst seviyelere çıkması anlamında önemli. Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik. Bandırma deplasmanı her takım için zordur. Oyuncularımı kutluyorum. Özellikle Samsunspor ve Yeni Malatyaspor mağlubiyetinden sonra geri dönüş anlamında bir refleks gösterdik. Hedefe ulaşmak istiyoruz. Bunu yaparken de zorluk seviyesi üst düzeyde olan maçlar oynayacağız. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Zorlanmamıza rağmen aldığımız bu galibiyet bizi mutlu etti. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...