Fatih Tekke 4. maçında puanla tanıştı! (Alanyaspor - Konyaspor 2-2 Maç Sonucu)

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Fatih Tekke 4. maçında puanla tanıştı! (Alanyaspor - Konyaspor 2-2 Maç Sonucu)

Spor Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Şiddetle 3 puana ihtiyaç duyan iki takımın karşılaşmasında Alanyaspor ile Konyaspor 2-2 berabere kaldı. 2 kez öne geçtiği maçta 1 puana razı olan Alanyaspor yeni teknik direktörü Fatih Tekke yönetiminde çıktığı 4. maçta puanla tanıştı.

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor ile Konyaspor 2-2 berabere kaldı. Akdeniz ekibi 2 kez öne geçtiği maçta 1 puana razı oldu ve galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Turuncu-Yeşilliler teknik direktörlüğe Fatih Tekke'yi getirdikten sonra 4. maçında puanla tanıştı. Alanyaspor 11, Konyaspor 14 puana yükseldi.

"DUYGUSU EN YÜKSE MAÇ"

Tekke, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Alanyaspor dönemindeki duygusu en yüksek maça çıktıklarını söyledi. Karşılaşmada sadece sonucun kendisini üzdüğünü anlatan Tekke, "İlk yarıdaki ön alan baskıları 10-15 dakika istediğimiz gibi olmadı ama onun dışında rakibin kalemize gönderdiği top sayısı çok azdı, bizim çok denemelerimiz oldu." dedi.

"3 PUANI HAK ETMİŞTİK"

Tekke, 3. bölge problemlerinin devam ettiğini dile getirerek, "Fiziksel ve duygusal anlamda bu maç, kazanma duygusunu göstermek adına önemliydi. Belki 2 puan kayıp ama ileriki haftalarda kazanacağımız çok şeyler olacaktır. Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum, taraflardan da özür dilerim. Çünkü 2 puan kaybettik ama maçın hakkı 3 puan olarak bizim olması gerekiyordu. Ancak futbolda da bunlar var." ifadelerini kullandı.

İSTİFAYI DÜŞÜNDÜ VAZGEÇTİ

Bir önceki maçta istifa edeceğine yönelik bir soru üzerine Tekke, "İstifa edeceğim' demedim. 'Düşüneceğim', dedim. Düşündüm ve bugün de oyuncularım hemen hemen her şeyi yaptılar. Duygusu üst düzey bir maç oynadılar." değerlendirmesinde bulundu.

Fatih Tekke 4. maçında puanla tanıştı! (Alanyaspor - Konyaspor 2-2 Maç Sonucu)

Stat: Alanya Oba Stadı

Hakemler: Burak Pakkan, Volkan Ahmet Narinç, Anıl Usta

Corendon Alanyaspor: Yusuf Karagöz, Augusto, Lima, Aliti, Yusuf Özdemir, Novais, Richard (Dk. 76 Leroy Fer), Oğuz Aydın, Efecan Karaca (Dk. 85 Janvier), Sisto, Cordova (Dk. 58 Eduardo)

TÜMOSAN Konyaspor: Bernardoni, Ahmet Oğuz (Dk. 46 Cebrail Karayel), Adil Demirbağ, Calvo, Guilherme, Soner Dikmen, Oğulcan Ülgün (Dk. 76 N'Zonzi), Muriç (Dk. 65 Prip), Cicaldau (Dk. 88 Uğurcan Yazğılı), Moreno, Cikalleshi (Dk. 88 Yasir Subaşı)

Goller: Dk. 28 Cordova, Dk. 39 Novais (Penaltı) (Corendon Alanyaspor), Dk. 32 Cicaldau, Dk. 52 Muriç (TÜMOSAN Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 38 Soner Dikmen, Dk. 90+1 Moreno (TÜMOSAN Konyaspor), Dk. 45+2 Novais, Dk. 66 Richard (Corendon Alanyaspor)

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...