Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fenerbahçe ile yeniden anılıyor: Birçok kulübü peşine takan Jorge Jesus'tan açıklama

Fenerbahçe'de 2022-2023 sezonunda görev yapan ve adı yeniden sarı-lacivertli ekibin teknik direktörülüğü için geçen 71 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'daki geleceğiyle ilgili konuştu.

Özetle
Kaydet
a- | +A

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr, kalan 2 maçını kazanması halinde şampiyon olacak. Bugün en takın takipçisi Al Hilal'i (77 puan) konuk edecek olan 82 puana sahip Al Nassr'da teknik direktör Jorge Jesus, takımdaki geleceği hakkında merak edilen soruyu cevapladı.

"TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİM"

Sezon bitiminde Al Nassr'dan ayrılma ihtimali bulunan Portekizli çalıştırıcı, "Al Nassr ile sezon başı 1 yıllık sözleşme imzalamıştım. Sezon sonu sözleşmemi yenilemeyebilirim. Ayrıca kulübün beni istememe ihtimali de var. Birçok kulüpten teklif aldım. Sezon sonu değerlendireceğim" ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus - Ali Koç
Başlık ResmiJorge Jesus - Ali Koç

TÜRKİYE KUPASI KAZANDI

Fenerbahçe'de 2022-2023 sezonunda oynattığı hücum futbolu beğeni toplayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanma başarısı gösteren Jesus, yıllar sonra yeniden sarı-lacivertli ekibin teknik direktör adayları arasında geçiyor.

Sarı-lacivertliler, yeni başkanını 6-7 Haziran'da gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da geçecek. Aziz Yıldırım ve Hakan Safi, başkanlık koltuğuna oturmak için yarışacak.

ÖNERİLEN HABERLER
Hakan Safi
SPOR

Hakan Safi'den Rafael Leao bombası! Gitti, görüştü, anlaştı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.