Fenerbahçe'de 8 yıl oynamıştı! 35 yaşında transfer oldu

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de 8 yıl oynamıştı! 35 yaşında transfer oldu
Hasan Ali Kaldırım, Amed Sportif Faaliyetler, Kayserispor, Fenerbahçe, TFF 1. Lig, Transfer, Haber
Spor Haberleri  / Anadolu Ajansı

Fenerbahçe'de 2012-2020 yılları arasında forma giyen, son olarak Kayserispor'un başarısı için mücadele eden Hasan Ali Kaldırım, TFF 1'inci Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler'e transfer oldu.

Amed Sportif Faaliyetler, kariyerinde Kayserispor, Fenerbahçe, RAMS Başakşehir ve MKE Ankaragücü formalarını giyen Hasan Ali Kaldırım'ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'de 8 yıl oynamıştı! 35 yaşında transfer oldu - 1. Resim

TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Amedspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 35 yaşındaki futbolcu ile prensip anlaşması sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Futbolcumuz 11 Eylül'de sağlık kontrolünden geçirilecektir. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" denildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...