Galatasaray ve Trabzonspor aylardır peşindeydi... Fenerbahçe'den ezeli rakiplerine transfer çalımı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray ve Trabzonspor aylardır peşindeydi... Fenerbahçe'den ezeli rakiplerine transfer çalımı!

SPOR Haberleri

Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Samet Akaydın için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı-lacivertli kulübün Adana Demirspor'la kontağa geçtiği ve transferi bitirmeye çok yakın olduğu öğrenildi.

Dört büyüklerin transfer süreçlerine ilişkin son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son olarak Galatasaray ve Trabzonspor'a beklenmedik bir çalım geldi. Adana Demirsporlu Samet Akaydın'ın transferi için devreye giren iki kulüp, Fenerbahçe'nin yarışa dahil olmasıyla geri planda kaldı. Transfer, bitirmekte ısrarcı olan Kanarya,  ezeli rakiplerine çalım atarak tecrübeli stoperin transferinde mutlu sona ulaşmayı başardı. Sarı-lacivertlilerin, Adana Demirspor'a ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu.

STOPER SAVAŞLARI

Yerli kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe ile Galatasaray, stoper pozisyonu için Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı rotasına almıştı.

Fenerbahçe cephesi sakatlığı bir türlü geçmeyen Luan Peres'in yerine Samet Akaydın'ı listesinin ilk sırasına yazmıştı. CSKA Moskova'nın Brezilyalı savunmacısı Willyan Rocha'yı da takip eden Sarı-Lacivertliler'in yabancı kontenjanı dolu olduğu için önceliği Samet'e verdi.

Galatasaray cephesi ise Victor Nelsson'un olası ayrılığı ve Mathias Ross'un sakatlığı sonrası stoper takviyesi yapma kararı almıştı.

BAŞKAN MURAT SANCAK: TRANSFER DÖNEMİNDE KARAR VERECEĞİZ

Galatasaray'ın Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile bir görüşme yapmayı planladığı belirtilmişti.

Adana Demirspor ise daha önce Trabzonspor'un da gündemine gelen futbolcu için deyim yerindeyse 'Parayı veren düdüğü çalar' diyerek transfer mücadelesini kızıştırdı.

Murat Sancak, "Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray da istiyor. İki kulüple de temaslarımız devam ediyor. Transfer dönemi geldiğinde karar vereceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR İE EL SIKIŞTI

İki kulübün tarnsfer mücadelesinin sürdüğü bilinirken, gelen son haberlere göre; Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray ile yarış halinde olduğu Samet Akaydın transferinde öne geçti.

Sarı-lacivertli yönetimin, Adana Demirspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan 28 yaşındaki stoperin bonservisi için 4 milyon Euro'ya büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Başarılı savunmacının da Jorge Jesus etkisiyle Fenerbahçe'yi tercih ettiğini söylemesi, pazarlıklarda Kanarya'nın elini rahatlattı.

Ocak ayında transferi resmiyete dökülecek olan Samet, bu sezon Adana Demirspor formasıyla 13 maçın tamamında görev yaparken, 1 kez ağları havalandırdı.

(Sabah)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...