Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Galatasaray'dan Osimhen'in ameliyatı hakkında açıklama

Galatasaray'dan Osimhen'in ameliyatı hakkında açıklama

Galatasaray Kulübü, Şampiyonlar Ligi'ndeki Liverpool maçında kolu kırılan ve ameliyata alınan Victor Osimhen'in durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Özetle
Kaydet
a- | +A

Galatasaray, Liverpool maçında kolunda oluşan kırık nedeniyle bugün ameliyata alınan Osimhen hakkında açıklama yayımladı.

"BAŞARILI BİR OPERASYON GEÇİRMİŞTİR"

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Victor Osimhen, bugün kulüp doktorumuz Op. Dr. Yener İnce tarafından Maslak Acıbadem Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon geçirmiştir. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz." denildi.

ÖNERİLEN HABERLER
Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray’a koşuyor! Okan Buruk, milli yıldızla buluştu
SPOR

Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray’a koşuyor! Okan Buruk, milli yıldızla buluştu


OSIMHEN NE DEMİŞTİ?

Sakatlığının 5-6 hafta sürebileceğini söyleyen Osimhen ,"Top geliyordu, savunmacıyla geldim, elim boştaydı, onun dizini getirdiğini bilmiyorum. Elim boştaydı, onun dizi benim koluma geldi. Önce kırıldığını anlamadım. Maç bitmeden geçer diye düşündüm. Koşmak isteyince o şey beni ağırlaştırdı. Sanki elim düşüyormuş gibi oldu. Denedim kendimi ama olmadı." ifadelerini kullanmıştı.

BU MAÇLARI KAÇIRACAK

Victor Osimhen'in sakatlığı nedeniyle Trabzonspor ve Göztepe deplasmanlarının yanı sıra Kocaelispor ile iç sahada oynanacak karşılaşmayı kaçırması bekleniyor. Nijeryalı yıldızın ayrıca Gençlerbirliği ile hem lig hem de kupa maçlarında forma giyememe ihtimali bulunuyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.