Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İşte Aslan'ın Ugarte planı! G.Saray, Uruguaylı için alternatif bir yol haritası çizdi

İşte Aslan'ın Ugarte planı! G.Saray, Uruguaylı için alternatif bir yol haritası çizdi
Fotoğraf Başlığı İşte Aslan'ın Ugarte planı! G.Saray, Uruguaylı için alternatif bir yol haritası çizdi

Sarı kırmızılılar kiralık olarak kadroya katmayı düşündüğü Ugarte için FFP’de zorluğa düşmeyecek. Ugarte tutarsa tapusu alınacak, tutmazsa ‘bedava’ Neves, Hakan ve Anguissa için ‘ara geçiş’ olacak.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

ALİ NACİ KÜÇÜK - Ocak ayında ilk 11’e merkez orta saha takviyesi yapacak olan Galatasaray’ın Manuel Ugarte konusunda ısrarcı olmasının üç önemli sebebi olduğu ortaya çıktı!

AKILCI HAMLE

Uruguaylı futbolcuyu Manchester United’dan mecburi olmayan satın alma opsiyonu ile kiralamak için bastıran Galatasaray, akılcı bir hamle olarak gördüğü için masada! İşte Ugarte ısrarının üç sebebi:

İşte Aslan'ın Ugarte planı! G.Saray, Uruguaylı için alternatif bir yol haritası çizdi
Başlık Resmiİşte Aslan'ın Ugarte planı! G.Saray, Uruguaylı için alternatif bir yol haritası çizdi

LİMİTLERE TAKILMAYACAK

Manuel Ugarte, kiralık olarak kadroya dâhil edileceği için UEFA’nın belirlediği limit kriterine takılmayacak. Galatasaray, Uruguaylı oyuncuya ödeyeceği sadece yarım sezonluk ücret ile UEFA’nın belirlediği yüzde 70 limitinde sorun yaşamayıp kadrosuna tecrübeli isim eklenecek.

SÖZ HAKKI ASLAN’DA

Mecburi olmayan satın alma opsiyonu ile söz hakkı Galatasaray’da olacak. Sarı kırmızılılar, Ugarte’den istediği, beklediği katkıyı alamazsa sezon sonu vedalaşacak. Muslera ve Torreira’da olduğu gibi Uruguaylı aşısı tutarsa Galatasaray bonservisini alacak. Burada tercih etme konforu oluşturulacak.

ÖNERİLEN HABERLER
Galatasaray
SPOR

Galatasaray'da Manuel Ugarte'nin alternatifi hazır

AYRILIK KOLAY OLMAYACAK

Olumsuz durumda sezon sonunda kulüpleriyle sözleşmesi bitecek olan yıldızlar için orta sahaya daha güçlü ekleme yapma seçeneğine sahip olacak. Kulüpleriyle sözleşmesi biten Ruben Neves için pusuda olan ve Portekizli oyuncuyla irtibatı kesmeyen Galatasaray, Al Hilal’den 2026 Mayıs’ta ayrılacak ismi ikna edip Ugarte’nin yerine getirebilecek. Tercih Galatasaray’da olacak. Neves dışında bu kulvarda Galatasaray’ın nabız yokladığı isimler arasında Napoli’den Anguissa ve kontrat bitimine bir yıl kalan Hakan Çalhanoğlu da var.

ASİSTİ YOK

Bu sezon Manchester United’da 13 maçta süre alan Manuel Ugarte, gol veya asist katkısı sunamadı. İngiliz ekibinde 2024-25 sezonunda imza atan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, daha önce Sporting, PSG, Famalicao ve CA Fenix formalarını giymişti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gazete Haberleri Futbol Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.