Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Milli ara sonrası 'Barış' formülü! Bir yıldır bekliyordu

Milli ara sonrası 'Barış' formülü! Bir yıldır bekliyordu
Fotoğraf Başlığı Milli ara sonrasi 'Baris' formülü! Bir yildir bekliyordu

Barış Alper Yılmaz’ın Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini koruyor. Suudi Arabistan ekibi NEOM’un 50 milyon avroluk teklifini reddeden sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncunun maaşını artırmaya hazırlanıyor.

Kaydet
a- | +A

ALİ NACİ KÜÇÜK'ÜN HABERİ - Galatasaray’da geleceği bir türlü netleşmeyen Barış Alper Yılmaz için önümüzdeki hafta bir görüşme gerçekleştirilecek.

Suudi Arabistan ekibi NEOM’un toplam 50 milyon avroluk teklifine ‘hayır’ diyen sarı kırmızılılar yıldız oyuncunun ücretine zam yapacak.

BAKMADAN GEÇME
Bülent Uygun
HABER

Bülent Uygun'dan Galatasaraylıları üzecek Barış Alper Yılmaz iddiası: Önümüzdeki haftayı işaret etti

KRİZİN ASIL NEDENİ...

Geçen sezon 80 milyon lira, bu sezon ise 100 milyon lira alan Barış’a dünyanın birçok kulübünden büyük ilgi olmasına rağmen yönetimin bir yıldır ciddi bir iyileştirme yapmadığı ve krizin bu yüzden ortaya çıktığı belirtildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Diğer SPORLAR
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.