ÖZET Çakyur Rizespor - RAMS Başakşehir (3-2 Maç Sonucu) Rize'de çaylar Olawoyin'den!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
ÖZET Çakyur Rizespor - RAMS Başakşehir (3-2 Maç Sonucu) Rize'de çaylar Olawoyin'den!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Çaykur Rizespor Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında RAMS Başakşehir'i 3-2 mağlup etti. Maçta 2 gol atan Nijeryalı orta saha Ibrahim Olawoyin 90+2'de Karadeniz ekibine galibiyeti getirdi.

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Çaykur Rizespor, konuk ettiği RAMS Başakşehir'i 3-2 yendi. İlhan Palut'un takımı bu galibiyetle puanını 21'e yükseltirken, son 6 maçta 1 kez kazanabilen Başakşehir 12 puanda kaldı.

ÇAYKUR RİZESPOR - BAŞAKŞEHİR (2-2) ÖZET İZLE

https://twitter.com/CRizesporAS/status/1730964996111135062

ÇAĞDAŞ ATAN: ALİ ŞANŞALAN KÖTÜ NİYETLİYDİ

Maçın ardından konuşan Başakşehir Teknik direktörü Çağdaş Atan, Başakşehir’in son gole kadar sahada istediğini yapan bir takım olduğunu dile getirerek hakemlerden şikayetçi oldu.

VAR hakeminin 55. dakikada maçın hakemini çağırdığı pozisyonda iyi niyet görmediğini ifade eden Atan, “İnsani hataların hepsine açığız ama VAR hakemi Ali Şansalan ile maçın orta hakeminin niyet okumak gerekirse iyi niyetli olmadıklarını düşüyorum. Ali Şansalan’ın Mert hocayı penaltı için VAR’a çağırdığı pozisyonu kabul edemiyorum. Orada çok iyi niyet okuyamıyorum. Üzgünüm açıkçası. İnani hataların hepsine varız ama orada monitör başında VAR’a çağırmak daha önce oynanan ve VAR’a çağırılmayan pozisyonları düşündükçe beni üzdü” dedi.

ÖZET Çakyur Rizespor - RAMS Başakşehir (3-2 Maç Sonucu) Rize'de çaylar Olawoyin'den!

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1730996502879682697

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Mert Güzenge, Deniz Caner Özaral, Abdullah Uğur Sarı

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Muhammet Taha Şahin, Mocsi, Alikulov, Hojer (Dk. 89 Pinchi), Olawoyin, Shelvey, Zeqiri, Varesanovic (Dk. 80 Gaich), Sauerbeck (Dk. 70 Benhur Keser), Minchev (Dk. 89 Halil İbrahim Pehlivan)

RAMS Başakşehir: Volkan Babacan, Dubois, Duarte, Opoku, Lima, Abeid (Dk. 88 Karzev), Emirhan İlkhan (Dk. 58 Onur Ergün), Berkay Özcan, Deniz Türüç (Dk. 71 Serdar Gürler), Figueiredo (Dk. 88 Keny), Piatek

Goller: Dk.12 ve 90+3 Olawoyin, Dk. 17 Varesanovic (Çaykur Rizespor), Dk. 6 Piatek, Dk. 45+2 Opoku (RAMS Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 82 Abeid, Dk. 90+5 Dubois (RAMS Başakşehir), Dk. 90+4 Mocsi, Dk. 90+7 Olawoyin (Çaykur Rizespor)

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...