Sadettin Saran'ın başkanlığı Avrupa basınında: Vaat etti ve seçimi kazandı

Fenerbahçe'de dün gerçekleştirilen tarihi kurulun ardından yeni başkan Sadettin Saran oldu. Saran'ın seçimi kazanması Portekiz basınında haber olurken, adaylık sürecindeki sözleri manşete taşındı.

Kaydet
|

Fenerbahçe'de 7 yıl süren Ali Koç dönemi sona erdi, sarı-lacivertlilerin yeni başkanı dün yapılan genel kurulun ardından Sadettin Saran oldu. Saran'ın yeni başkan olması, Portekiz basınında manşetten duyuruldu.

BAKMADAN GEÇME
Seçim sonrası soluğu yeni başkanın yanında aldı! Sadettin Saran ve Cem Gölbaşı arasında dikkat çeken konuşma
HABER

Seçim sonrası soluğu yeni başkanın yanında aldı! Sadettin Saran ve Cem Gölbaşı arasında dikkat çeken konuşma


ADAYI PORTEKİZLİ İSİMDİ

Sadettin Saran, adaylık döneminde Jose Mourinho ile yolların ayrılması sonrasında açıklama yapmış ve teknik direktör adayını açıklamıştı. Saran, açıklamasında "Gelinen noktada artık ifade etmek zorundayız ki, teknik direktör adayımız Sergio Conceiçao’dur" ifadelerini kullanmıştı.

Portekiz basını da Saran'ın başkanlık seçimini kazanmasını Portekizli teknik direktör Sergio Conceiçao üzerinden duyurdu.


"VAAT ETTİ VE KAZANDI"

Bola na Rede'de yer alan haberde, "Sergio Conceiçao’yu vaat etti ve seçimleri kazandı: Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanı seçildi" başlığı kullanıldı.

Haberin detayında Saran'ın Domenico Tedesco'nun göreve yeni başlaması nedeniyle onun arkasında duracağı ve şu an için Sergio Conceiçao ile ilgili bir tasarrufunun olmadığı belirtildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Diğer SPORLAR
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.