Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Salih Uçan Fener'e dönüyor

Salih Uçan Fener'e dönüyor
Fotoğraf Başlığı Salih Uçan Fener'e dönüyor

Fenerbahçe’den iki sezon önce Serie A ekiplerinden Roma’ya kiralanan genç futbolcu Salih Uçan, kiralık sözleşmesinin bitmesiyle sarı-lacivertlilere dönüyor.

Kaydet
a- | +A

Profesyonel futbol hayatına Bucaspor’un altyapısında başlayan ve 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe’ye 1 milyon 550 bin Euro bedelle transfer olan Salih Uçan, sarı-lacivertliler ile 2017 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. 2014-2015 sezonunda İtalyan ekibi Roma'ya 2 sene kiralık olarak transfer olan genç futbolcu, bu sezon sonunda sözleşmesinin bitmesiyle sarı-lacivertlilere dönmeye hazırlanıyor.
22 yaşındaki futbolcu, Roma’da sakatlıklar yüzünden bu sezon çok fazla forma şansı bulamadı. Salih Uçan, 2014-2015 sezonunda Serie A'da 4 maça çıkıp, 1 asistle oynarken, 2015-2016 sezonu ise 3 Serie A, 1 İtalya Kupası ve 2 Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 6 karşılaşmada görev aldı. Uçan bu maçlarda takımına gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.