Şenol Güneş: "Pele idolümdü. Brezilya hayranlığım onunla başladı. Dünyanın her yerindeki insanlara dokunmuştur"

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Beşiktaş - Adana Demirspor maçının oynandığı sıralarda hayatını kaybeden Pele için üzüntüsünü dile getiren Şenol Güneş, “İdolümdü. Brezilya hayranlığım onunla başladı. Pele’nin yeri başkaydı. Futbolu sevme nedenlerimden biri de o. Dünyanın her yerindeki insanlara dokunmuştur. Bize kattıkları için ona da teşekkür ediyoruz” dedi.

Adana Demirspor 2-1 mağlup ederek 2022'yi önemli bir galibyetle tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, ma.omda ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçın oynandığı sıralarda hayatını kaybeden Pele'ye değinen Güneş, “İdolümdü. Brezilya hayranlığım onunla başladı. Pele’nin yeri başkaydı. Futbolu sevme nedenlerimden biri de o. Dünyanın her yerindeki insanlara dokunmuştur. Bize kattıkları için ona da teşekkür ediyoruz” dedi. 

https://twitter.com/BesiktasEnglish/status/1608553986847838208

"TARAFTARA SESLENİYORUM BU TUZAĞA DÜŞMEYİN"

Transfer çalışmalarına ilişkin gelen bir soruya Güneş, “Hiçbir oyuncuyu yönetime şunu al demedim. Ozan’ı (Tufan), Samet’i (Akaydın) beğeniyor musun diye soruyorlar, beğeniyorum ama almak başka bir şey. Sahadaki oyuncular oynayacaklar. İyiyse devam edeceğiz. İdari, teknik kararlar sonra verilir, şimdi verilmez. Taraftara da sesleniyorum, bu tuzağa düşmeyin. Şu anda oyuncu almıyoruz, kimseyi göndermiyoruz.

Puan almaya ihtiyacımız var. Geçen hafta kaybettik, daha zor takımı bugün yendik. Her maç final bizim için. Kimin kimi ne zaman yeneceği belli olmuyor. Eldeki oyunculardan transfer haftası geldiğine oyuncu gitmek istiyorsa konuşuruz. Şu an için öyle düşüncemiz yok. Masuaku’nun kendine göre problemleri var. Transfer ekonomik ve idari. Hepsi konuşulur. Kulüp menfaatlerine göre hareket edilir. Son maç geldiğinde şunlar giderse iyi olur denir. Şu an öyle bir kararım yok” cevabını verdi.

Şenol Güneş: "Pele idolümdü. Brezilya hayranlığım onunla başladı. Dünyanın her yerindeki insanlara dokunmuştur"

"PAS HATALARINI HALA DÜZELTEMEDİK"

Kenar ortalarını fazla kullandıklarının hatırlatılması üzerine deneyimli çalıştırıcı, “Bazen geriden uzun toplar atıp dönen topları almak istedik. Her topu alıp atarsanız oyun kuramazsınız. Aynı şeyi onlar da yaptı. Uzun oyuncusu olmamasına rağmen. Ortada pasta hatalarımız var, hala düzeltemedik. Bizim hiç beklenmeyen kayıplarımızda rakibe verdiğimiz toplar bize atak olarak dönüyor. Bazen erken, bazen geç veriyoruz ve kendimizi de yoruyoruz. Orta gelecek, vuruş iyi olacak. Duran topta Masuaku gol attı. Kornerleri ona atmaya çalışıyoruz, daha çok çalışacağız. Teknikleri kötü değil ama bazen bulundukları durum hataya zorluyor. Acelecilik var, hırs var, bazen antrenmanda yaptıklarını yapamıyorlar” dedi.

"OZAN TUFAN BENİ ARAMADI"

Ozan Tufan ile görüşüp görüşmediğine ilişkin gelen soruyu Şenol Güneş, şu şekilde cevaplandırdı:

“Ozan Tufan beni aramadı ama Şenol diye birini aramış olabilir. Ben de okudum. Ozan’ı beğeniyorum iyi bir oyuncu. Samet’i sordular onu da beğeniyorum. Söylüyorum bu sefer kulüpler rahatsız oluyor. Bunlar saygı değer oyuncular. Şu an öyle bir şey yok.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...