Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Süper Lig'de yaprak dökümü sürüyor: Ayrılık resmen açıklandı

Süper Lig'de yaprak dökümü sürüyor: Ayrılık resmen açıklandı

Kasımpaşa, teknik direktör Şota Arveladze ile yolların ayrıldığını duyurdu. Türkiye'de daha önce Kayserispor, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük'ü de çalıştıran 52 yaşındaki Gürcü antrenör, 25 Haziran'da lacivert-beyazlı kulüpte göreve başlamıştı. Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da geçtiğimiz hafta İlhan Palut istifa etmiş, yerine Recep Uçar gelmişti.

Özetle
Kaydet
a- | +A

Trendyol Süper Lig'in 14'üncü haftasında RAMS Başakşehir'e sahasında 3-1 mağlup olan Kasımpaşa, 13 puanla düşme potasının bir puan üzerinde 14'üncü sırada yer alıyor. İstanbul ekibinde kötü gidişin faturası Şota Arveladze'ye kesildi.

Kasımpaşa-Başakşehir maçı
Başlık ResmiKasımpaşa-Başakşehir maçı

15 MAÇTA GİTTİ

Geçtiğimiz haziran ayında Burak Yılmaz'ın ardından sözleşme imzalayan deneyimli teknik direktörün Kasımpaşa macerası 15 maç (Süper Lig'de 14, Türkiye Kupası'nda bir karşılaşma) sürdü.

Futbolculuk kariyerine 2008 yılında nokta koyan Şota, 2012-2015 yılları arasında Kasımpaşa'nın başında yer almıştı.

Şota Arveladze
Başlık ResmiŞota Arveladze

KASIMPAŞA TEŞEKKÜR ETTİ

Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Shota Arveladze ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Arveladze ve ekibine kulübümüze verdikleri emek ve katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" denildi.

ÖNERİLEN HABERLER
Şota Arveladze
DUNYADA SPOR

Şota Arveladze'den Real Madrid ve Barcelona örneği: Beşiktaş ne yapsın?

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Futbol Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.