Apple'ın karma gerçeklik başlığı Vision Pro'nun çıkış tarihi ertelendi

Düzenleyen: / Kaynak: Mark Gurman
- Güncelleme:
Apple'ın karma gerçeklik başlığı Vision Pro'nun çıkış tarihi ertelendi

TEKNOLOJİ Haberleri  / Mark Gurman

Teknoloji devi Apple çok yakında Vision Pro karma gerçeklik başlığını piyasaya sürecek. Fakat merakla beklenen cihazın çıkış tarihinde erteleme yapılabilir

Teknoloji devi Apple, WWDC 2023 etkinliğinde Apple Vision Pro adını verdiği markanın ilk karma gerçeklik başlığını piyasaya sürdü. Önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülmesi beklenen model için şirket, ilk olarak Ocak 2024 dönemini işaret etmişti.

Bu dönemde ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde satışlara başlamayı amaçlayan şirket, şimdi merakla beklenen lansmanını biraz daha geciktirebilir. Ortaya çıkan son iddialara göre Apple Vision Pro çıkış tarihi biraz gecikmeli olarak hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

APPLE VISION PRO MART AYINA ERTELENDİ

Bloomberg'den Mark Gurman'ın iddialarına göre Apple Vision Pro çıkış tarihi Mart 2024'te gerçekleşecek. İlk etapta yalnızca Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa sunulması beklenen karma gerçeklikbaşlığı, yıl boyunca diğer ülkelerde de satılmaya başlanacak.

Apple'ın karma gerçeklik başlığı Vision Pro'nun çıkış tarihi ertelendi

Apple, ilk karma gerçeklik başlığının 2024 yılının başlarında piyasaya sunulacağını zaten doğrulamıştı. Fakat şirketten ne yazık ki kesin bir tarih verilmemişti. Apple Vision Pro satışa çıkar çıkmaz Apple Store mağazalarında ve şirketin resmi internet mağazasında randevu yoluyla satılacak.

SORUNSUZ BİR LANSMAN DENEYİMİ AMAÇLANIYOR

Şirket üçüncü taraf satıcılar aracılığıyla satmayı planlamıyor. Bu sayede şirket, son kullanıcılar için daha sorunsuz bir lansman deneyimi sunmayı amaçlıyor. Vision Pro'nun üçüncü taraf satıcılar tarafından satılması çeşitli nedenlerden dolayı sorunlu olabilir.

Örneğin Apple Store cihazınız için özel olarak üretilmiş bantlar ve numaralı lensler sunabilir. Bunun yerine, üçüncü taraf satıcıların çok çeşitli bant ve lenslerle uğraşması gerekecek. Dolayısıyla bu da alan gerektirecek ve yüksek depolama maliyetlerine yol açacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Mark Gurman
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...