Vivo X100 amiral gemisi katili özellikleriyle ortaya çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Geekbench
- Güncelleme:
Vivo X100 amiral gemisi katili özellikleriyle ortaya çıktı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Geekbench

Merakla beklenen Vivo X100 modeli Geekbench platformunda ortaya çıktı. Cihazın teknik özellikleri belli oldu.

Vivo çok yakında performans canavarı yeni akıllı telefon modeli olan Vivo X100 ile hayranları karşısına çıkacak. 13 Kasım tarihinde Çin'de gerçekleştirilecek bir lansman etkinliğinde piyasaya sunulacak olan cihazla ilgili şimdiye kadar pek çok sızıntı ve iddia haberi gündeme geldi. Son olarak ise beklenen telefonun Geekbench sonuçları ortaya çıktı.

DİMENSİTY 9300 ÇİPİYLE GELİYOR

Merakla beklenen akıllı telefon 3,25 GHz frekansına ulaşabilen ve gelişmiş 4 nm üretim sürecini kullanan sekiz çekirdekli bir çip olan Mediatek Dimensity 9300 yonga setine sahip. Bu sayede telefon, yüksek bir performansla kullanıcılarını etkilemeyi amaçlıyor.

Vivo X100 ile alakalı olarak Geekbench6 tarafından bildirilen puan, cihazın gücünü tam anlamıyla ortaya çıkarıyor. Tek çekirdekte 2.186 puan ve çok çekirdekte 7.183 puan alarak cihaz, üst düzey akıllı telefon pazarında rakipleri ile kıyasıya bir rekabete girmeye hazırlanıyor.

Vivo X100 amiral gemisi katili özellikleriyle ortaya çıktı!

VİVO X100 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

V2309A kod adıyla Geekbench'te karşımıza çıkan cihaz, Google'ın yeni Android 14 işletim sistemi ile çalışıyor. 16 GB RAM kapasitesiyle kullanıcılara sunulacak model, LPDDR5X teknolojisinden yararlanıyor.

Vivo X100 modeli hızlı şarj konusunda da beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Cihazın 120 watt hızlı şarj desteğine sahip olacağı öne sürülüyor. Bu sayede kullanıcı dostu bir pil performansı sağlanması amaçlanıyor.

Merakla beklenen Vivo X100'ün çıkış tarihi 13 Kasım olarak açıklandı. Yüksek bir performans ile piyasada sıkı bir rekabete hazırlanan cihaz için geri sayım başlamış durumda.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Geekbench
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...