Deniz ulaşımını fırtına vurdu! İDO ve BUDO seferleri iptal

Deniz ulaşımını fırtına vurdu! İDO ve BUDO seferleri iptal
Başlık ResmiDeniz ulaşımını fırtına vurdu! İDO ve BUDO seferleri iptal

İstanbul ve Bursa arasında deniz ulaşımında kuvvetli rüzgar ve yağış nedeniyle aksamalar yaşanıyor. İstanbul Deniz Otobüsleri ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi.

Kaydet
|

Meteoroloji önceden uyarmıştı beklenen yağış kuvvetli rüzgar ile birlikte geldi. Fırtına deniz ulaşımında aksamalara sebep oldu. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri yapılamayacak. BUDO' da da iptaller var. Bursa Deniz Otobüsleri'nin gün içinde yapılması planlanan birçok seferi iptal edildi.

ÖNERİLEN HABERLER
Meteoroloji 2 il için saat verdi! 36’sında sarı alarm, yarın sağanak geliyor!
GÜNDEM

Meteoroloji 2 il için saat verdi! 36’sında sarı alarm, yarın sağanak geliyor!

BUDO'nun internet sitesindeki duyuruya göre, saat 07.00 ve 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) seferleri ile 08.00 ve 11.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Aynı gerekçeyle, 09.30'daki Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş), 11.30'daki İstanbul (Kabataş)-Armutlu (İhlas) ve 13.00'teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri de yapılamayacak.

Bu arada İstanbul'da şehir Hatlarının, adalar hattı vapur seferlerinin bazıları yapılamayacak.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.