Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. 3. Sayfa
  3. 19 yaşındaki zihinsel engelli kıza cinsel istismar! İstismarcının eşinden skandal sözler: Hayvanlarım var...
3. Sayfa

19 yaşındaki zihinsel engelli kıza cinsel istismar! İstismarcının eşinden skandal sözler: Hayvanlarım var...

Son Güncelleme: 09 Eylül, 2025 - 14:50
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
19 yaşındaki zihinsel engelli kıza cinsel istismar! İstismarcının eşinden skandal sözler: Hayvanlarım var...
Fotoğraf Başlığı19 yasindaki zihinsel engelli kiza cinsel istismar! Istismarcinin esinden skandal sözler: Hayvanlarim var...

Adana'da 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı istismar ettiği iddia edilen sanık akraba 'O anda uyuyordum' şeklinde kendini savundu. Sanığın eşi ise "15 yıllık kocamdan böyle şey görmedim" deyip iddiaları kabul etmedi. Görgü tanığı ise sanığın eşinin aileye "Kızlarım var, hayvanlarım var" diyerek şikayetçi olmamalarını istediğini söyledi.

Kaydet
a- | +A

Korkunç olay Adana'nın Sarıçam ilçesinde yaşandı. Baklalı Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl aralık ayında yaşanan olayda, 19 yaşındaki zihinsel engelli G.G.S, koyunları ahıra bıraktığı sırada akrabası 42 yaşındaki M.T.'nin cinsel saldırısına uğradı.

M.T. (42) kendisine el işareti yaparak, zeytin bahçesine çağırdı. Yanına gelen genç kıza kıyafetlerini çıkarmasını söyleyen M.T., genç kızın bu isteğini reddetmesi üzerine "Seni burada öldürürüm" diye tehdit etti. Korkan genç kızın kıyafetlerini çıkarması üzerine M.T., kıza cinsel istismarda bulundu. Ardından kıyafetlerini giymesini söyleyip, eve gönderdi. Eve giden genç kızın durumu annesi T.S.'ye anlatması üzerine anne polise giderek M.T. hakkında şikayetçi oldu.

Annenin şikayeti üzerine yakalanıp tutuklanan M.T. hakkında 'kendisini savunamayacak durumda olan kişiye karşı nitelikli cinsel saldırı' suçundan Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ikinci duruşması yapıldı.

BAKMADAN GEÇME
İzmir
HABER
İzmir'deki polis katilinin babasının paylaşımları ağızları açıkta bıraktı: 10 yıl önce uyarmışlar! "Başına musibet açacak"

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI

Mağdur G.G.S.'nin yapılan muayenesinde, hafif derecede zeka geriliğinin tespit edildiği belirtildi.

Daha sonra tanıklar dinlendi. Tanık E.S., sanık ve mağdurun akrabası olduğunu ifade ederek, yaşanan olayları şöyle anlattı:

"Şunu belirtmek istiyorum ben taraf tutmuyorum gördüğümü söylüyorum, sabahleyin ben, T.S., H.S., E.S., S.U., A.T. beraber gece saat 04.00'da ekmek yapmaya başlamıştık. M.T. saat 08.30 civarı ekmek yerine geldi, orada sıkmasını yedi, ekmek yerinden ayrıldı. Saat 12.30 civarı benim telefonuma T.S.'nin telefonundan arama geldi, o da G.G.S.'ydi. Benim telefonum çalınca ben telefonu annesi T.'ye uzattım.

Telefonu açtığımda kızın sesi geliyordu, kız ağlıyordu. Anne de kıza 'babanın yanına git' dedi, sonra biz T.S.'ye G.'nin yanına gitmesini istedik, T. de bunun üzerine beni yanına çağırdı 'beraber gidelim' dedi, bana M.T.'nin G.'yi taciz ettiğini söyledi. Ben de 'emin misin' dedim. Daha sonra T. ile beraber G.'nin yanına gittik. M.T.'nin onu taciz ettiğini söyledi.

Ben M.T.'yi aramak isteyince G. kendini odaya kapattı, sesini çıkartmadı, korkmuştu. Daha sonra ben M.T.'nin eşi A.T.'yi aradım onu bizim yanımıza çağırdım.

BAKMADAN GEÇME
Diyarbakır
HABER
Diyarbakır'da özel hastanede skandal! Başka bebeği teslim ettiler, savunmaları "pes" dedirtti

EŞİ KABUL ETMEDİ

A.T., '15 yıldır ben böyle bir şey görmedim' diyerek kabullenmedi. Daha sonra A.T.'ye M.T.'yi yanımıza getirmesini söyledim. A.T. de M.T.'yi yanımıza getirdi. G.'ye 'bize anlattığını M.'ye de anlat' dedim. G. anlatınca M.T., 'ben öyle bir şey yapmadım, benden bekliyor musunuz' dedi. G. ağlayıp kriz geçirince ben M.T.'den gitmesini istedim. G. de 'inanmıyorsanız gelin ayak izini göstereyim' dedi ve bize ayak izini gösterdi.

"HAYVANLARIM VAR ŞİKAYET ETMEYİN"

Yer toprak olduğu için ayak izini gördüm. Yer evin arkasındaydı. Bizim gittiğimiz yerde tel yoktu. A.T., T.S.'ye 'ne yapacağız' dedi. T.S. de, hastaneye gidip şikayet edeceğini söyledi. A.T. de, 'benim iki kızım var, hayvanlarım var' dedi. T. de bunun üzerine sinirlendi ve 'malına tüküreyim' diyerek gitti. Daha sonra da karakola gidildi. G.'nin sürekli kabız olduğunu bilmiyorum" dedi.

Sanığın avukatının, tanıktan neden ayak izine bakma gereği hissettiklerini sorması üzerine tanık, "G. yalan söylemez. Çünkü o kadar zeki değil. G. bize 'beni taciz ettiğine inanmıyorsanız gelin ayak izlerini göstereyim' dedi. M.'nin eşi de yanımızdaydı" diye cevap verdi.

"EŞİM YAPMAZ"

Sanığın eşi A.T. iddiaları şu sözlerle yalanladı:

"Ben kocamla 15 yıldır evliyim. Kocamdan böyle bir şey görmedim. Bensiz bir yere gitmez, nereye gitse beni götürür, çocuklarımı götürür. Olay günü ekmek yapıyorduk. Eşim yanımıza geldi çay içip sıkma yedi. Yaklaşık yarım saat sonra yanımızdan ayrıldı. G. annesine, eşimin ona tecavüz ettiğini söylemiş. Ama yanımızda gezdi tozdu. Tecavüze uğrayan yanımızda nasıl gezer? 15 yıllık evliyim kocam öyle bir şey yapmaz. Eşime sordum, 'yemin ederim ben bir şey yapmadım' dedi. G.'nin kabızlık sorunu olduğunu biliyorum. Annesi, kabız olduğunu söyledi, kabız şurubu verdiğini söyledi" dedi.

Mağdur avukatı Şirin Şeyma Bulut, sanığın eşinin beyanlarını kabul etmediklerini söyledi. HTS kayıtlarının sanığın uzun bir süre zeytinlikte olduğunu ispatlar nitelikte olduğuna dikkat çeken Av. Bulut, "Adli tıp raporundan da anlaşılacağı üzere G.'nin zeka geriliği vardır bu yüzden yalan söylemesi mümkün değildir. G.'nin beyanları kesin ve nettir. Kabızlığı ile ilgili tıbbi geçmişinde de bir durum söz konusu değildir. Biz sanığın en üst hadden cezalandırılmasını ve tutukluluk devam kararı verilmesini talep ederiz" dedi.

SANIĞIN SAVUNMASI: UYUYORDUM

Sanık M.T. tanık beyanlarında aleyhe olan hususları kabul etmediğini söyledi. İddia edilen olay saatlerinde kendisinin uyuduğunu tekrarlayan M.T., "Ben uyuyordum. Eşim gelip beni kaldırdı ve sonrada karakola beraber gittik. Yapmadığım bir işten dolayı tutukluyum" diyerek tahliyesini istedi.

Sanığın avukatları da, mağdurun ifadelerinin çelişkili olduğunu belirterek, "Muayenede ortaya çıkan sonucun cinsel ilişki nedeniyle mi yoksa kabızlık nedeniyle mi oluştuğu konusunda uzman raporu alınması gerektiği kanaatindeyiz. Ancak bunun öncesinde mağdurun kabızlık sorunu olup olmadığı hususunda SGK'dan raporların ve kullandığı ilaçların alınmasını talep ediyoruz, ayrıca dinlenen tanıklarda dikkate alınarak keşif yapılması talebimizi yeniliyoruz, müvekkilin tutuklu kaldığı süre de dikkate alınarak bu aşamada tahliyesine karar verilmesini talep ederiz" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamını ve olay yerinde keşif yapılmasını kararlaştırdı. Duruşma, mağdurun kullandığı ilaçlara ilişkin raporların SGK'dan istenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Editör: ÇAĞLA ÇAĞLAR
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 09 Eylül, 2025 - 14:50
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu Next Sosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    AKOM İstanbul'da kar başlangıcı için saat verdi! İzlanda soğuğu 8 gün sürecek
    AKOM İstanbul'da kar başlangıcı için saat verdi! İ...
    Kaydet
  • 2
    Ankara'nın üç ilçesinde (Yenimahalle, Kazan, Polatlı) sular ne zaman gelecek?
    Ankara'nın üç ilçesinde (Yenimahalle, Kazan, Polat...
    Kaydet
  • 3
    Bakan Uraloğlu'ndan Hatay Havalimanı açıklaması! Yüksek hızlı tren müjdesi de verdi
    Bakan duyurdu! Bir kente daha yüksek hızlı tren ge...
    Kaydet
  • 4
    Taşacak Bu Deniz 13. bölüm haftaya yayınlanacak mı? Yeni yılda ara verip vermeyeceği gündemde
    Taşacak Bu Deniz 13. bölüm haftaya yayınlanacak mı...
    Kaydet
  • 5
    Beşiktaş'ın yeni transferini canlı yayında duyurdu: Orkun Kökçü ikna etti
    Beşiktaş'ın transferini canlı duyurdu: Orkun ikna ...
    Kaydet
YAZARLAR
  • İsmail Kapan
    İsmail Kapan Suriye’yi rahat bırakmıyorlar!..
    Kaydet
  • Rahim Er
    Rahim Er Batı Türkleri
    Kaydet
  • Sevil Nuriyeva
    Sevil Nuriyeva Türkiye-Suriye-ABD ve İsrail hattı…
    Kaydet
  • İsa Karakaş
    İsa Karakaş Müjde: Kadın ve genç istihdamı desteğinde süre uzatıldı!
    Kaydet
  • Sadık Söztutan
    Sadık Söztutan Vagon vagon hüzün taşır trenler
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Önce soğuk sonra kar geliyor! Sibirya soğukları kapıya dayandı
    Önce soğuk sonra kar geliyor! Sibirya soğukları kapıya dayandı
    Kaydet
  • İffet Saraçoğulları’ndan zamansız bir durak
    İffet Saraçoğulları’ndan zamansız bir durak
    Kaydet
  • Bisikletiyle umre yolculuğu: 31 günde 3 bin 450 kilometre pedal çevirdi
    Bisikletiyle umre yolculuğu: 31 günde 3 bin 450 kilometre pedal çevirdi
    Kaydet
  • ABD'de sel felaketi! Çok sayıda ölü, onlarca yol kapalı
    ABD'de sel felaketi! Çok sayıda ölü, onlarca yol kapalı
    Kaydet
  • Mide gribi vakaları tavan yaptı: Norovirüs bu kış neden daha tehlikeli? (Norovirüs nedir, belirtileri nelerdir?)
    Mide gribi vakaları tavan yaptı: Norovirüs bu kış neden daha tehlikeli? (Norovirüs nedir, belirtileri nelerdir?)
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
TEHLİKELİ ATIK BERTARAF HİZMETİ ALINACAKTIR
MARMARA ÜNİVERSİTESİ PENDİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Kaydet
T.C. BÜYÜKÇEKMECE 22. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ
BÜYÜKÇEKMECE 22. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ
Kaydet
T.C.İSTANBUL ANADOLU1. BANKA ALACAKLARI İCRA DAİRESİ
İSTANBUL ANADOLU BANKA ALACAKLARI İCRA DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Video Galeri
  • Foto Haber
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası