Bitcoin neden yükseldi? 27 Şubat 2024 Bitcoin niye yükseliyor, düşecek mi, ne kadar yükselecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bitcoin neden yükseldi? 27 Şubat 2024 Bitcoin niye yükseliyor, düşecek mi, ne kadar yükselecek?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bitcoin neden yükseldi, niye yükseliyor, uzman yorumları… | Kripto para birimlerindeki yükseliş devam ediyor. Son dönemdeki hızlı yükselişini yeni güne taşıyan Bitcoin, son 3 yılın zirvesini gördü. Peki, Bitcoin neden yükseldi? Kripto para yatırımcıları bu sorunun cevabını merak ediyor. Bitcoin niye yükseliyor, Bitcoin artışı ile ilgili yorumlar araştırılıyor. İşte Bitcoin’in yükselişinin sebebi!

Bitcoin neden yükseldi? Bitcoin, son 3 yılın zirvesini gördü. Peki, Bitcoin neden yükseldi? Kripto para yatırımcıları bu sorunun cevabını merak ediyor. İşte Bitcoin’deki yükselişin nedeni…

BİTCOİN NEDEN YÜKSELDİ?

Son dönemde hızlı bir yükselişe geçen Bitcoin, 57 bin doların üzerine çıktı. Lider kripto para birimi böylece Aralık 2021'den bu yana en yüksek seviyesini görmüş oldu.

Bitcoin fiyatındaki yükselişte borsada işlem gören yatırım fonlarına (ETF) olan talep etkili oldu. Spot ETF'ler, ABD işlem saatlerinde 2,4 milyar dolarlık rekor hacim bildirdi. Kurumsal Bitcoin kasası olarak bilinen ve en fazla Bitcoin sahibi şirket MicroStrategy'nin yeni alım yaptığını duyurması da fiyatın yükselişinde etkili oldu.

Bitcoin neden yükseldi? 27 Şubat 2024 Bitcoin niye yükseliyor, düşecek mi, ne kadar yükselecek? - 1. Resim

BİTCOİN NE KADAR YÜKSELDİ?

Bitcoin'de 2 günde değer kazancı yüzde 10'un üzerine çıktı. Bitcoin yılın başından bu yana ise yüzde 33 yükseliş kaydetti.

BİTCOİN ŞU AN NE KADAR?

Sabah saatlerinde 57 bin doları aşan Bitcoin, Aralık 2021'den bu yana en yüksek seviyeye çıktı. Ethereum ise 3 bin 200 doların üzerinde alıcı buldu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...