Uyuşturucu bu sefer 'şarj aleti'ne girdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Uyuşturucu bu sefer 'şarj aleti'ne girdi

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Uyuşturucuyla mücadeleye yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürerken İzmir'de ekiplerin suç üstü yakaladığı bir madde satıcısının 'tekniği' pes dedirtti. Şüphelinin motosikletinde arama yapan ekipler, şarj aleti içerisinde uyuşturucu buldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu tacirlerini teröristlerden farklı görmüyoruz" ifadelerini kullanarak her fırsatta uyuşturucuyla mücadele mesajı veriyor.

Yurt genelindeki operasyonlar peş peşe sürerken İzmir'in Karşıyaka ilçesinde polis ekiplerinin yakaladığı bir şüphelinin kullandığı 'teknik' ise pes dedirtti. 

UYUŞTURUCU ŞARJ ALETİNDEN ÇIKTI

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süredir uyuşturucu madde sattığı gerekçesiyle takibe aldığı E.T.'yi uyuşturucu madde sattığı esnada suçüstü yakaladı.

Karşıyaka'ya motosikletiyle geldiği belirlenen şüphelinin motosikletini arayan polis, cep telefonu şarjı adaptörü içerisine gizlenmiş satışa hazır olarak 10 paket halinde kokain maddesi buldu.

Uyuşturucu bu sefer 'şarj aleti'ne girdi

Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararının ardından E.T.'nin evinde yapılan aramada ise, 588 adet yeşil reçeteye tabi sentetik hap, 3 ruhsatsız tabanca, 14 fişek ve hassas terazi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan hakkında işlem başlatılan E.T. ve ev arkadaşı E.D., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kalırken E.T. tutuklandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...