Ticaret Bakanlığı açıkladı: Gümrük memuruna tokata inceleme
Editör: Makbule Dilagah Metecan
- Güncelleme:

Ticaret Bakanlığı, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Vekili Osman Erdoğan'ın gümrük muhafaza memuruna tokat attığı görüntülerin sosyal medyada tepkiye yol açması üzerine açıklamada bulundu. Bakanlık paylaşımında olayın tüm yönleriyle incelendiği ve konuyla ilgili müfettişlerin görevlendirildiğini bildirdi.
Ticaret Bakanlığı, Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Vekili Osman Erdoğan hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımların incelenmesi ve soruşturulması için müfettişler görevlendirildi. Erdoğan'ın bir memura tokat attığı anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada yayınlanmasının ardından tepkilere neden olmuştu. Konuya ilişkin açıklama Ticaret Bakanlığı'ndan yapıldı.
MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ
Açıklamada, "Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan hakkında, sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve yayımlanan videolarda yer alan hususların tüm yönleriyle incelenmesi ve soruşturulması için Bakanlığımız müfettişleri görevlendirilmiştir" denildi.
https://twitter.com/ticaret/status/1608191095435063298