Yeniden Refah Partisi AK Parti ile ittifak yaptı mı? Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yeniden Refah Partisi AK Parti ile ittifak yaptı mı? Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı mı?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeniden Refah Partisi AK Parti ile ittifak yaptı mı?sorusunun cevabı araştırılıyor. Yeniden Refah Partisi ittifak kararını bugün canlı yayında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erdoğan açıkladı. Yeniden Refah Partisi AK Parti ile ittifak yaptı mı? Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı mı?

Yeniden Refah Partisi AK Parti ile ittifak yaptı mı? sorusu merak ediliyor. Yeniden Refah Partisi ve AK Parti'nin 31 Mart 2024 yerel seçimleri için görüştükleri ittifak görüşmeleri geçtiğimiz günlerde son bulmuştu. Bugün canlı yayında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ittifak kararını açıkladı. Yeniden Refah Partisi AK Parti ile ittifak yaptı mı? Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı mı?

YENİDEN REFAH PARTİSİ AK PARTİ İLE İTTİFAK YAPTI MI?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ittifak kararını açıkladı. İttifak için 5 görüşme yapıldığını ve bir sonuç çıkmadığını belirten Erbakan, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile ittifak yapmama kararı aldı. Yeniden Refah Partisi Ankara, İstanbul ve İzmir adaylarını 10 Şubatta açıklayacak.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan konuşmasında, 14 Mayıs genel seçimlerinde yer aldıkları ittifakta mutabakat metninde yazanların tersinin ortaya konduğunu belirtti. Zamlar ve iktidarın Gazze konusundaki politikalarını eleştiren Erbakan, ittifakta yer almama nedenlerini oluşturan sebepleri bu başlıklar altında açıkladı. YRP Genel Başkanı Erbakan, İttifak kararınında 5 maddenin önemli olduğunu ifade ederek bu seçimin 14 Mayıs'tan farklı olduğunu gördüklerini ve teşkilatlarının ittifakı desteklemediklerini belirtti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...