Yine TikTok rezaleti! Emniyet harekete geçti, işin aslı başka çıktı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir kadın, TikTok üzerinden yaptığı canlı yayında eşinden şiddet gördüğünü öne sürdü. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüler üzerine emniyet ekipleri olaya ilişkin inceleme başlattı.

Kaydet
|

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde TikTok'ta yaptığı canlı yayınla gündem olan bir kadın, şiddet iddiasının gerçeği yansıtmadığı ve olayın kurgu olduğu tespit edilince gözaltına alındı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

İhbarın ardından adrese giden polis ekipleri, olayın iddia edildiği şekilde gerçekleşmediğini tespit etti. Yapılan incelemelerde şüpheli kadının, daha fazla izlenme ve etkileşim elde etmek amacıyla kendisini yaraladığı ve olayı tamamen kurguladığı yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Yine TikTok rezaleti! Emniyet harekete geçti, işin aslı başka çıktı
Başlık ResmiYine TikTok rezaleti! Emniyet harekete geçti, işin aslı başka çıktı
BAKMADAN GEÇME
TikTok uğruna tarla ve evini kaybetti! Anlatırken Müge Anlı’nın ağzı açık kaldı
MAGAZİN

TikTok uğruna tarla ve evini kaybetti! Anlatırken Müge Anlı’nın ağzı açık kaldı

GÖZALTINA ALINDI

Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından kadın, “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçlamasıyla gözaltına alındı. Şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildiği bildirildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.