Son anket sonuçlarına göre İstanbul Fatih'te AK Partili Ergün Turan CHP'li Mahir Polat'ın 9,5 puan önünde

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son anket sonuçlarına göre İstanbul Fatih'te AK Partili Ergün Turan CHP'li Mahir Polat'ın 9,5 puan önünde

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimlerine az bir süre kaldı. Son anketler İstanbul Fatih'te yarışın ipuçlarını gözler önüne serdi. Peki, İstanbul Fatih için son anketler ne diyor? AK Partili Ergün Turan ve CHP'li Mahir Polat arasında kaç puan var? İşte son seçim anketi sonuçları...

İstanbul Fatih için son seçim anketi belli oldu. İstanbul Fatih'te kim önde? Seçim yaklaşırken gözler Fatih'e çevrildi. Yarışta önde olan isim merak konusu oldu. Peki, son anket sonuçları ne diyor? ALF Araştırma son İstanbul Fatih anketini duyurdu. 2024 seçim anketinden çarpıcı sonuç... Son seçim anketleri ne diyor? Seçmenin nabzını yoklayan son anket sonuçları haberimizde.

FATİH SON ANKETLER NE DİYOR?

Fatih'te gerçekleştirilen son anket sonuçlarına göre yarış son sürat devam ediyor. Son ankette çok çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. İstanbul Fatihliler AK Partili Ergün Turan mı CHP'li Mahir Polat mı diye araştırmaya başladı. 

Son anket sonuçlarına göre İstanbul Fatih'te AK Partili Ergün Turan CHP'li Mahir Polat'ın 9,5 puan önünde - 1. Resim

AK PARTİLİ ERGÜN TURAN MI CHP'Lİ MAHİR POLAT MI ÖNDE?

ALF Araştırma Fatih'te  yaptıkları anketin sonuçlarını açıkladı.

Ankette, "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Fatih Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" diye sorduklarında "Ergün Turan" cevabı verenlerin oranı yüzde 41,8 seviyesinde oldu.

Ankette CHP'li Mahir Polat'a oy veririm diyenlerin oranı yüzde 32,3 İyi Parti adayına oy vereceğini söyleyenlerin oranı yüzde 6,5 seviyesinde.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...