Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması ne zaman başlıyor? Gastronometro nerede?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması ne zaman başlıyor? Gastronometro nerede?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması’ genç şeflerle başlıyor. Büyük heyecana sahne olacak yarışmaya dair detaylar araştırılıyor. Turizm meslek liselerinden mezun olan öğrencilere mesleği sevdirerek daha kolay istihdam sağlamak amacıyla başlatılan yarışmada 12 meslek lisesinden öğrenciler hünerlerini yarıştıracak. Peki, Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması ne zaman başlıyor? Gastronometro nerede?

Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması' genç şeflerin kıyasıya rekabetine sahne olacak. Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması'nda ödüller sahiplerini arıyor. Türkiye Otelciler Birliğinin düzenlediği 'Sektör Yetenek Avında' projesi 2024 yılında da devam ediyor. Peki, Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması ne zaman başlıyor? Gastronometro nerede?

Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması ne zaman başlıyor? Gastronometro nerede? - 1. Resim

TURİZM MESLEK LİSELERİ ARASI AŞÇILIK YARIŞMASI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TUGEV), Milli eğitim Bakanlığı ve Metro Türkiye’nin bünyesinde yer alan Gastronometro iş birliğiyle düzenlenecek olan ‘Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması yarın başlıyor. 12 meslek lisesinden öğrenciler 29 Şubat 2024, Perşembe mutfakta hünerlerini sergileyecek.

Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması ne zaman başlıyor? Gastronometro nerede? - 2. Resim

GASTRONOMETRO NEREDE?

Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması, Türkiye'nin ilk gastronomi keşif platformu olan Gastronometro'da düzenlenecek. Gastronometro İstanbul Bağcılar'dadır. 1 Mart Cuma günü sektörden geniş bir katılımla Gastronometro’da gerçekleştirilecek Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması ödül töreninde açıklanacak ve ödüller sahiplerini bulacak.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...