Çok Güzel Hareketler 2’ye sürpriz transfer: Röportaj Adam kadroda!

Düzenleyen:
Çok Güzel Hareketler 2’ye sürpriz transfer: Röportaj Adam kadroda!

MAGAZİN Haberleri

Röportaj Adam adıyla tanınan ve YouTube’da çektiği videolarla adından söz ettiren Mahsun Karaca, Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosuna dahil oldu. Karaca, yeni sezonda ekranda olacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

2022 sezonuyla birlikte izleyici karşısına çıkacak olan ‘Çok Güzel Hareketler 2’den izleyiciyi sevindiren bir haber geldi. Star TV ekranlarında yayın hayatına devam eden ve bu sezonda da seyircileri kahkahaya boğmaya devam edecek eğlence programının kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Çok Güzel Hareketler 2, sosyal medyada ‘Röportaj Adam’ lakabıyla milyonlarca kişiye ulaşan Mahsun Karaca ile el sıkıştı.

MAHSUN KARACA, ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’DE

‘Röportaj Adam’ olarak çektiği videolarla tanınan ve YouTube’da 2.21 milyon takipçisi bulunan Mahsun Karaca, Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosuna katıldı. Ünlü isim, heyecanını sosyal medyada hesabında yaptığı paylaşımla dile getirdi. Karaca yeni sezonda esprileri ile seyircileri güldürecek.

Çok Güzel Hareketler 2’ye sürpriz transfer: Röportaj Adam kadroda!

Öte yandan programın resmi sosyal medya hesabından ise “Zilleri yeniden çalmaya hazır mısınız? #ÇokGüzelHareketler2, Röportaj Adam, Var Böyle Tipler, Buse Kara ve Buse Sinem İren'in de dahil olduğu yeni yüzleriyle, yenilenen enerjisiyle yakında Star'da” paylaşımına yer verildi.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...