“Damadım olacak” demişti! Hakan Ural’dan katil zanlısı Alaattin Kadayıfçıoğlu hakkında yorum
Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinin baş şüphelisi Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun tutuklanmasının ardından, daha önce “Damadım olacak” ifadelerini kullanan Hakan Ural’a yapılan yorumlar dikkat çekti. Ural, ailesine dair yapılan eleştirilere cevap vererek sessizliğini bozdu.
Hakan Ural, iki yıl önce kızı Melisa Ural ile birliktelik yaşayan eski damat adayı Alaattin Kadayıfçıoğlu hakkında yaptığı açıklamaların yeniden gündeme gelmesi üzerine konuştu. Ural, söz konusu ilişkinin yaklaşık 2 yıl sürdüğünü ve 1,5 yıl önce sona erdiğini belirtti.
“CİNAYET İŞLEYECEĞİNİ NEREDEN BİLEBİLİRDİM?”
Kadayıfçıoğlu’nun kızının hayatında olduğu dönemde herhangi olumsuz bir durum gözlemlemediğini ifade eden Ural, “Cinayet işleyeceğini nereden bilebilirdim?” dedi.
“KIZIM AYRILIRKEN NE YAŞADIĞIMIZI BİLMİYORSUNUZ”
Ural, kızının ilişkiyi sonlandırdığı süreçte ailenin zor günler geçirdiğini vurgulayarak, yaşananların dışarıdan bilinmediğini dile getirdi. Bu süreçte kendisi ve ailesi hakkında yapılan yorumlara tepki gösteren Ural, “Kızım ayrılırken ne yaşadığımızı bilmiyorsunuz” ifadelerini kullandı.
“ÇOCUKLARIMA DİL UZATMAYIN”
Cinayetin ardından küçük kızının da sosyal medyada hedef haline getirildiğini belirten Ural, çocuklarının her zaman yanında olduğunu söyledi. Ural, “Beni yerden yere vurun ama çocuklarıma dil uzatmayın” dedi.
“18 AY ASKERLİK YAPTIM”
Kendisi hakkında yıllardır çeşitli iddialar ortaya atıldığını belirten Ural, askerlik yapmadığı yönündeki söylentilere de değindi. “18 ay askerlik yaptım” diyen Ural, “60 yaşındayım, hala buna bile inanmayanlar var” şeklinde konuştu.
“ÇOK TERBİYELİ” DEMİŞTİ
Öte yandan, Ural’ın geçmişte Kadayıfçıoğlu için “Çok terbiyeli, iyi kalpli, damadım olacak gibi görünüyor” ifadelerini kullandığı hatırlatıldı.
7 KİŞİ TUTUKLANDI
İstanbul Ümraniye’de silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada, aralarında Alaattin Kadayıfçıoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu ve İzzet Yıldızhan’ın da bulunduğu 7 şüphelinin tutuklandığı öğrenilmişti.
“SİLAH BİR ANDA PATLADI”
Öte yandan Katil zanlısı Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun ifadesi de ortaya çıktı. Kadayıfçıoğlu silahın kazayla ateş aldığını ve Kundakçı’yı tanımadığını öne sürdü. "Silah patlayınca şoka girdim" diyen Kadayıfçıoğlu ifadesinde şunları söyledi:
“Boğuşma esnasında silah bir anda patladı, ben kesinlikle silahla ateş etmedim. Silah patlayınca şoka girdim. Benim silahım mı patladı, başka bir silah mı patladı onu dahi fark etmedim. Olayın şokuyla bir an önce oradan ayrılmak istedim.
İçinde bulunduğum şok halinden dolayı kendi aracımı kullanamayacağımı düşündüğüm için geldiğim araca değil de Vito marka araca geçtim, Aleyna'da yanımda idi. O da panik halindeydi. Hatırladığım kadarıyla benim kullandığım Mercedes marka aracımı da Hüseyin kullandı. Oradan ayrıldık, almaya gittiğimiz BMV marka aracım da orada kaldı. Ben yaşanan bu olaydan dolayı son derece tedirgin oldum, olayı anlamaya çalıştım.”
“KUBİLAY KAAN KUNDAKÇI İÇİN ÜZÜLÜYORUM”
“Yaşanan olayda ölen ismini bu olaydan dolayı öğrendiğim Kubilay Kaan Kundakçı simli şahsa üzülüyorum. Zaten daha önceden de ailemizde acı bir kaybımız olduğundan güvenlik endişesi duyduğum için bir tatsızlık olmaması adına araçtan inerek bu şahıslara düzgün bir üslupla konuşmak ve bize karşı oluşacak tehlikeyi önlemek amacıyla yanlarına gittim.
Ancak gittiğim an itibari ile araçta bulunan şahıs aracın kapısını ittirerek bana vurdu, eliyle beni iterek vurdu. Ben de kendimi savunma maksatlı refleksle bu şahsın bana vurmasını engellemek amacıyla 2 elimle kendimi savunurken silah ateş aldı. Ben kesinlikle silahla ateş etmedim.”
