Müge Anlı’nın gözlerden uzak büyüttüğü kızı ortaya çıktı! “Annesinin kopyası”

Düzenleyen:
Müge Anlı’nın gözlerden uzak büyüttüğü kızı ortaya çıktı! “Annesinin kopyası”

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamış, sevenlerine programında büyük bir sürpriz yapmıştı. 2. kez nikah masasına oturan Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girdi. Özel hayatıyla ara sıra gündem olan ünlü ismin gözlerden uzak büyüttüğü kızı ortaya çıktı. Müge Anlı’nın kızını görenler “Annesinin kopyası” yorumu yaptı.

Ünlü sunucu Müge Anlı, programı sezon finali yapmadan hemen önce canlı yayınında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. 

49 yaşındaki isim, programında evlilik haberini açıklarken “Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermek istedim. Evlenmeye karar verdim. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismin Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim” ifadelerini kullanmıştı.

Sade bir törenle dünya evine giren Müge Anlı, düğün fotoğraflarına sosyal medya hesabından yer vermedi. Ancak Instagram hesabından soyadını güncelleyerek “Müge Anlı Yüzbaşıoğlu” olarak değiştirdi.

Özel hayatıyla ara sıra gündem olan ünlü sunucu, bu sefer kızıyla ilgili gündeme geldi. Anlı’nın gözlerden uzak büyüttüğü kizi Lidya ortaya çıktı.

Müge Anlı’nın evlilik haberleri konuşurken gözler kızına çevrildi. 2002 doğumlu olan Lidya, annesinin izinden gidiyor.  

Ünlü sunucunun gazeteci Burhan Akdağ ile evliliğinden olan 20 yaşındaki Lidya, özel bir üniversitede hukuk bölümünde okuyor.

İşte Müge Anlı’nın kızının son hali…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...