GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
1 saat 28 dakika önce

Lewandowski'den jeneriklik frikik golü | Barcelona 4-2 Valencia

Barcelona, 33. hafta maçında Valencia'yı 4-2 mağlup ederek 3 puana uzandı. Attığı 3 golle yıldızlaşan Lewandowski, gecenin kahramanı oldu.
Spor - Spor
2 saat 17 dakika önce

Konyaspor'un yeni teknik direktörü açıklandı! İlk maçını Fenerbahçe'ye karşı oynayacak

Küme düşme tehlikesi yaşayan Konyaspor, Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi teknik direktör değişikliğine gitti.
Spor - Spor
3 saat 2 dakika önce

Süper Lig 34. hafta sonuçları ve puan durumu

Süper Lig'in 34. haftası bu akşam oynanan Fatih Karagümrük - Antalyaspor maçıyla tamamlandı. Lider Galatasaray, son 4 haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde girdi.
Spor - Spor
3 saat 33 dakika önce

Sergen Yalçın, İstanbul'da hezimete uğradı! Fatih Karagümrük, Antalyaspor'a gol yağdırdı

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 34. haftasında karşılaştığı Antalyaspor'u 4-1 mağlup etti. Küme düşme hattında yer alan İstanbul temsilcisi, üst sıralara tırmandı.
Spor - Spor
4 saat 8 dakika önce

EuroLeague'den Ergin Ataman'a ceza! İsrail ile ilgili sözler gündem olmuştu

Panathinaikos Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde İsrail'in Maccabi Playtika Tel Aviv ekibiyle oynanan maçlarda yaşananlardan dolayı 35 bin avro para cezası aldı.
Spor - Spor
4 saat 31 dakika önce

EURO 2024 için Atina'da görüştüler! Vincenzo Montella ile Fatih Terim buluştu

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Yunanistan'a giderek Fatih Terim ile bir araya geldi. Panathinaikos-Aris maçını izleyen Montella, ertesi gün Terim ile Samet Akaydin'in durumunu değerlendirdi.
Spor - Spor
5 saat 15 dakika önce

Şansal Büyüka'dan Erden Timur itirafı! Sürpriz gelişmeyi açıkladı

Sezon sonunda seçime gidecek olan Galatasaray'da Erden Timur'un yönetimde yer alıp, almayacağı henüz kesinleşmedi. Şansal Büyüka, seçime kısa süre kala gündem olacak bir çıkışta bulundu.
 - Milan ile yeni sözleşme imzalamadı
5 saat 36 dakika önce

Simon Kjaer Süper Lig devine göz kırptı! Danimarkalı stoper Milan'dan ayrılacak

İtalya Serie A ekiplerinden Milan ile yollarını ayırma kararı alan Simon Kjaer'in yeniden Süper Lig'de forma giyme ihtimalinin olduğu öğrenildi.
Spor - Spor
6 saat 10 dakika önce

İngiliz basını duyurdu! Liverpool'un yıldızı Virgil van Dijk'a Türkiye yolu göründü

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un stoperi Virgil van Djik için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Hollandalı oyuncunun Süper Lig'e gelebileceği öne sürüldü.
Spor - Spor
7 saat önce

Arda Güler, Ali Koç ile yaptığı görüşmeyi açıkladı 'Özel bir durum var'

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler, Kafa Sports'a yaptığı özel açıklamalarda gol sevincine değindi. Ali Koç ile ilgili arasında geçen konuşmayı da paylaşan Arda, kırgınlık olmadığını söyledi.
 - Almanya şampiyonu Leverkusen, Fenerbahçeli yıldızı istiyor
7 saat 30 dakika önce

Xabi Alonso, Fenerbahçe'nin Türk yıldızını istiyor! Bayern Leverkusen yöneticileri İstanbul'a geliyor

Almanya Bundesliga'da tarihi bir şampiyonluk yaşayan Bayern Leverkusen, yaz transfer dönemi öncesi gözünü Türkiye pazarına çevirdi. Alman devinin radarında Fenerbahçeli İsmail Yüksek bulunuyor.
Spor - Spor
8 saat 4 dakika önce

Derbide kırmızı kart gören Al-Musrati, PFDK'ye sevk edildi! Fred'e yaptığı faul çok tartışılmıştı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Al - Musrati de sevk edilenler arasında yer aldı.
 - Yeni transfer rekorunun eli kulağında! Arda'yı geçecek
8 saat 43 dakika önce

Yeni transfer rekorunun eli kulağında! Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'un bonservis bedeli Arda Güler'i bile geçecek

Bu sezon ligdeki kötü gidişatıyla taraftarının beklentisinin çok çok altında kalan Beşiktaş'ın tek kazanımı Semih Kılıçsoy oldu. A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024'teki en büyük kozlarından biri olan Semih Kılıçsoy'un, yaz transfer döneminin de en çok konuşulan isimlerinden biri olmadı bekleniyor. Öte yandan siyah-beyazlı takım Semih Kılıçsoy'un bonservisini belirledi.
 - TFF resmen açıkladı! Tüm maçlar aynı gün ve saatte...
8 saat 56 dakika önce

TFF resmen açıkladı! 36.hafta karşılaşmaları aynı gün ve saatte oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 36.haftasındaki karşılaşmaların aynı gün ve saatte oynanacağını duyurdu.
 - VAR uygulaması resmen kaldırıldı
9 saat 41 dakika önce

İsveç Futbol Federasyonu resmen açıkladı! VAR uygulaması resmen kaldırıldı

Birçok kulübün karşı çıkması üzerine İsveç Futbol Federasyonu, İsveç Birinci Futbol Ligi Allsvenskan'da Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasının rafa kaldırıldığını açıkladı. İşte haberin detayları.
 - TFF harekete geçti
10 saat 25 dakika önce

Şike iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü! TFF harekete geçti Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına inceleme

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında alenen şike yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Yaşananlar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu hareketi geçti ve maç için inceleme başlattı.
 - Son halini görenler inanamadı
10 saat 53 dakika önce

Bir dönem Fenerbahçe forması giymişti! Max Kruse'nin son halini görenler gözlerine inanamadı

Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de top koşturan, geçtiğimiz aylarda futboldu bıraktığını açıklasa da bu ayrılığı çok uzun sürmeyen Max Kruse'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun fazla kiloları dikkatlerden kaçmadı.
 - Real Madrid'in yıldızı için kapıya dayandı
11 saat 9 dakika önce

Galatasaray gözünü kararttı Real Madrid'in yıldızı için kapıya dayandı! Şampiyonluk sonrası geliyor

Ligdeki şampiyonluk yarışının yana gelecek sezon planlaması için çalışmalarını da sürdüren Galatasaray'da transfer bombası bu yaz patlayabilir. Sarı-kırmızılılar, Real Madrid'in yıldız ismi için planını yaptı. İşte transfer haberinin detayları.
 - Fenerbahçe Kupanın Sahibi!
11 saat 10 dakika önce

eSpor arenasında zafer! Fenerbahçe, Türk Telekom eSüper Kupa'nın sahibi oldu!

Türk Telekom ve Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen Türk Telekom eSüper Kupa sahibini buldu. Türk Telekom eSüper Lig’inden ilk altı takım ve GAMEON eTürkiye Kupası finalinde yer alan takımların katıldığı Türk Telekom eSüper Kupa’yı Fenerbahçe kazandı.
 - Süper Lig'de bir ayrılık daha! Kritik maç öncesi...
11 saat 30 dakika önce

Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'dan flaş karar! Teknik direktör Fahrudin Omerovic'le yollar ayrıldı

Süper Lig'de bir ayrılık daha. Konyaspor'da Fahrudin Omerovic dönemi resmen sona erdi. Yeşil-beyazlı takım yolların ayrıldığını, resmen açıkladı.
 - İsmail Yüksek EURO 2024'e yetişecek mi?
12 saat 53 dakika önce

Beşiktaş derbisinden sakatlanan İsmail Yüksek EURO 2024'e yetişecek mi? Fenerbahçe'nin yıldızı...

Hafta sonu oynanan Beşiktaş derbisinde sakatlanan ve sahayı sedyeyle terk eden İsmail Yüksek ile ilgili Fenerbahçe kulübü önceki gün bir açıklama yapmış ve ayak bileğinde bir kopma tespit edildiğini açıklamıştı. Peki 3-4 hafta sahalardan uzak kalması ön görülen Yüksek, EURO 2024'e yetişecek mi? İşte o sorunun cevabı.
Sona Git