GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Ayrılığı Kütahyalı'yı hedef alarak açıkladı
24 dakika önce

Canlı yayında birbirlerine girmişlerdi! Ahmet Çakar ayrılığı açıkladı Rasim Ozan Kütahyalı'yı da hedef aldı

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol adlı futbol tartışma programında birbirine girmiş moderatör Ertem Şener yayını kesmek zorunda kalmıştı. İkiliden Ahmet Çakar, flaş bir açıklama yaptı. Programdan ayrılacağını duyuran Çakar, Kütahyalı'yı hedef almadan da duramadı.
 - Özbek'in adaylığı sonrası Albayrak bombayı patlattı
59 dakika önce

Dursun Özbek adaylığını açıklamıştı Abdurrahim Albayrak son dakika bombasını patlattı! Isınma turları başladı

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi Dursun Özbek yeniden başkan aday olacağını duyurmuştu. Özbek'in adaylığını açıklamasının ardından Abdurrahim Albayrak sürprizi yaşanıyor.
 - İstanbul Yarı Maratonu'nda kazananlar belli oldu
1 saat 32 dakika önce

İstanbul Yarı Maratonu'nda kazananlar belli oldu

İstanbul Yarı Maratonu'nda kazanan sporcular belli oldu. Erkeklerde Faslı atlet Hicham Amghar, kadınlarda ise Kenyalı atlet Sheila Chelangat kazandı.
 - Galatasaraylıları kızdırdı! Yaptığı şampiyonluk tahmini...
1 saat 44 dakika önce

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası İlker Yağcıoğlu'ndan Galatasaraylıları kızdıran şampiyonluk tahmini

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbi sonrası, karşılaşmayı yorumlayan İlker Yağcıoğlu, Galatasaraylıları kızdıran bir şampiyonluk tahmini yaptı. Yağcıoğlu'nun sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.
 - "Tekrar ediyorum 'şampiyo' 'N' kaldı sadece"
2 saat 16 dakika önce

Nihat Kahveci'den şampiyonluk için flaş iddia: "Tekrar ediyorum 'şampiyo' 'N' kaldı sadece"

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbi sonrası, karşılaşmayı yorumlayan Nihat Kahveci, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı bir iddia da bulundu.
 - İspanya'da yer gök Arda Güler!
2 saat 35 dakika önce

İspanya'da yer gök Arda Güler! "Dakikalara ihtiyacı yok saniyeler yeter" Real Madrid'le ikinci golü sonrası...

Real Madrid Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin ilk kez, ilk 11'de forma şansı verdiği Real Sociedad karşılaşması sonrası Arda Güler, İspanya'da manşetlerden düşmüyor.
 - Çarpıcı sözler! Tek bir cümleyle derbiyi özetledi
3 saat önce

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakkında çarpıcı sözler: "Sokak kedisi gibi..."

Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Karşılaşması sonrası maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen'in bir cümlesi sosyal medyada gündem oldu.
 - Fener bitti demeden bitmez!
3 saat 55 dakika önce

Fener bitti demeden bitmez! Galatasaray'la fark yeniden 4 puana indi

Kartal Al Musrati’nin atılmasıyla (dk. 25) on kişi kaldı. Sarı lacivertliler ‘tamam veya devam’ niteliğindeki dev maçta Batshuayi’nin golüyle öne geçti. Sezonun flaş ismi İrfan Can Kahveci farkı ikiye çıkardı. Cenk Tosun’un jeneriklik golü Kartal’a yetmedi
 - O iddialar sonrası Fenerbahçe'den çok sert açıklama
11 saat 59 dakika önce

Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş-Serdar Aziz iddiaları sonrası çok sert açıklama!

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in kadro dışı kalması herkesi şaşırtırken flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Aziz'in kullandığı bir ifade sonrası Mert Hakan Yandaş ile kavga ettiği ve bu yüzden kadro dışı kararı alındığı belirtilmişti. Sarı-lacivertlilerden derbi sonrası açıklama geldi.
 - 'Galatasaray' lafını duyar duymaz küplere bindi!
12 saat 7 dakika önce

Galatasaray-Rey Manaj iddialarını duyan Bülent Uygun sert çıkıştı: "Feriştahı gelse..."

Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında Konyaspor'u 1-0 mağlup eden Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, Galatasaray-Rey Manaj iddialarını duyunca bakın nasıl bir tepki verdi.
 - Al Musrati'den flaş paylaşım
12 saat 21 dakika önce

Kırmızı kart görüp Beşiktaş'ı 10 kişi bırakmıştı! Olay adam Al Musrati'den flaş paylaşım

Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş'ı, gördüğü kırmızı kart nedeniyle 10 kişi bırakan Libyalı orta saha Al-Musrati, 2-1 kaybedilen karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İşte haberin detayları.
 - Tadic'ten şampiyonluk ve Galatasaray itirafı
12 saat 37 dakika önce

Dusan Tadic'den çok konuşulacak şampiyonluk itirafı: "İpler Galatasaray'ın elinde"

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Kadıköy'de konuk ettiği derbide sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılırken, şampiyonluk mücadelesi verdiği Galatasaray'la arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan sarı-lacivertlilerin yıldız isimlerinden Dusan Tadic, çok konuşulacak bir şampiyonluk itirafı yaptı.
 - Fenerbahçe tribünlerinden sürpriz hareket
13 saat 3 dakika önce

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde eşi benzeri görülmemiş olay! Fenerbahçe tribünlerinden Semih Kılıçsoy'a jest

Süper Lig'in 34.haftasında Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı kendi evinde 2-1 mağlup ettiği derbi sonrasında, eşi benzerine az rastlanır bir olay yaşandı. Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'a, Fenerbahçe tribünleri bakın nasıl bir jest yaptı.
 - Maç sonrası çılgına döndü
13 saat 42 dakika önce

Erman Toroğlu Fenerbahçe maçı sonrası Al-Musrati'ye yüklendi: "Sen takımını satıyorsun"

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmanın 25.dakikasında kırmızı kart gören Al-Musrati, gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri olurken, Erman Toroğlu çok sert sözlerle oyuncuya yüklendi.
 - O iddia sonrası ateş püskürdü "Köpek gibi..."
14 saat 4 dakika önce

Mert Hakan Yandaş Serdar Aziz iddiaları sonrası açtı ağzını yumdu gözünü: "Köpek gibi..."

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in kadro dışı kalması herkesi şaşırtırken flaş bir iddia ortaya atılmış, Aziz'in kullandığı bir ifade sonrası Mert Hakan Yandaş ile kavga ettiği ve bu yüzden kadro dışı kararı alındığı belirtilmişti. Yandaş'tan o iddialar cevap sosyal medyadan geldi.
 - Flaş hakem açıklaması
14 saat 21 dakika önce

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe'den flaş hakem açıklaması: "Hakem Fenerbahçe'den yana..."

2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe takımının 10 kişi kalmasına rağmen iyi oynadığını söyledi ve karşılaşmanın hakemleri hakkında flaş ifadeler kullandı.
 - İsmail Kartal resmen açıkladı
14 saat 36 dakika önce

Edin Dzeko derbide neden yedek kaldı? İsmail Kartal resmen açıkladı

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ı ağırladığı ve 2-1 kazandığı derbide, Boşnak yıldız Edin Dzeko'nun yedek çıkması herkesi şaşırtmıştı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Dzeko'nun neden yedek kaldığı sorusuna cevap verdi.
 - Yok böyle şanssızlık! Onun için geldiler ama...
14 saat 56 dakika önce

Böyle şanssızlık görülmedi! Almanlar İsmail Yüksek için geldi o oyuna devam edemedi! Gözyaşlarını tutamadı

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği derbide, İsmail Yüksek şanssız bir sakatlık yaşadı. Yerden kalkamayan genç yıldız gözyaşları içinde sahayı terk etti.
 - Boksta gurur gecesi! Busenaz eksiği tamamladı
15 saat 21 dakika önce

Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli sporcu Busenaz Sürmeneli Avrupa Şampiyonu oldu!

2024 Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası kadınlar 66 kilo finalinde Rus rakibi Albina Moldazhanova'yı mağlup eden Milli sporcu Busenaz Sürmeneli Avrupa Şampiyonu oldu ve bu organizasyonda ilk kez altın madalya kazandı.
 - Metin'den Al-Musrati hakkında flaş iddia!
15 saat 57 dakika önce

Tümer Metin'den derbide kırmızı kart gören Al-Musrati hakkında çarpıcı sözler: "Tuhaf kokular geliyor"

Süper Lig'in 34.haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 25.dakikasında Al-Musrati, kırmızı kart gördü ve Beşiktaş 10 kişi kaldı. Galatasaray derbisinde de kendi kalesine gol atan Al-Musrati hakkında Tümer Metin, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Metin'in o yorumu.
 - Serdar neden kadro dışı kaldı? Şoke eden iddialar
16 saat 20 dakika önce

Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in kadro dışı kalma nedeni şoke etti! Flaş Galatasaray detayı! Mert Hakan Yandaş'la da kapıştı

Fenerbahçe'de, Beşiktaş derbisi öncesinde kadroda yer almayan 3 isimden biri de Serdar Aziz'di. Serdar Aziz'in neden kadro dışı kaldığı merak edilirken, ortaya flaş bir iddia atıldı. İşte tüm yaşananlar...
Sona Git