Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ergin Ataman öfkeden deliye döndü! Şampiyonluk maçında yumruklu kavga

Ergin Ataman öfkeden deliye döndü! Şampiyonluk maçında yumruklu kavga

Olympiakos'un, Panathinaikos AKTOR'u mağlup ederek şampiyon olduğu Yunanistan Basketbol Ligi play-off final serisinin son maçında yumruklu kavga çıktı.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Yunanistan Basketbol Ligi play-off final serisindeki beşinci ve son maçta Olympiakos, konuk ettiği ezeli rakibi Panathinaikos‘u 89-85 mağlup ederek final serisini 3-2 kazandı ve şampiyon oldu.

ÖNERİLEN HABERLER
Beşiktaş GAİN, Fenerbahçe Beko
SPOR

Beşiktaş GAİN, Fenerbahçe Beko'dan saha avantajını aldı

ERGİN ATAMAN ÇOK SİNİRLENDİ

Maçın ardından yaşanan olaylara değinen Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, öfke dolu açıklamalarda bulundu.

Tyrique Jones'un soyunma odasında Kendrick Nunn'a yumruk attığını söyleyen Ataman, "Yunanistan Ligi'nde neler oluyor? Biz yenilgiyi kabul ettik ama Tyrique Jones soyunma odamıza geldi ve Kendrick Nunn'a vurdu! Nunn şu an yaralandı, bu ... Jones'u bunu nasıl yapabiliyor? Böyle bir şey nasıl olabilir?" diye konuştu.

JONES, KENDRİCK NUNN'A YUMRUK ATTI

Öte yandan, Tyrique Jones'un Kendrick Nunn'a saldırdığı anın görüntüleri de ortaya çıktı. Jones'un Kendrick Nunn'a yumruk attığı ve güvenlik görevlilerinin araya girerek ayırmaya çalıştığı görüldü. Yunan polisi kavga ardından Panathinaikos soyunma odasının önünde güvenlik önlemi aldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.