Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Galatasaray, Osimhen'in vatandaşını transfer ediyor! İşte bonservisi ve maaşı

Galatasaray, Osimhen'in vatandaşını transfer ediyor! İşte bonservisi ve maaşı

Devre arası transfer dönemine sessiz giriş yapan Galatasaray'ın, ilk takviyesini Belçika ekiplerinden Club Brugge'de forma giyen defansif orta saha oyuncusu Raphael Onyedika ile yaptığı öne sürüldü.

Kaydet
a- | +A

Ara transfer döneminin suskun takımlarından Galatasaray'ın, Club Brugge'de forma giyen Raphael Onyedika'nın transferini tamamladığı iddia edildi.

ÖNERİLEN HABERLER
Galatasaray getirdi, Fenerbahçe bitiriyor: Can Armando Güner
SPOR

Galatasaray getirdi, Fenerbahçe bitiriyor: Can Armando Güner'in menajeri İstanbul'da

ONYEDIKA'DA İŞLEM TAMAM

Africafoot'un aktardığı habere göre; Galatasaray, Onyedika transferi için Club Brugge ve oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Raphael Onyedika
Başlık ResmiRaphael Onyedika

23 MİLYON AVROYA EL SIKIŞILDI

Haberde, Club Brugge'ün Onyedika için kapıyı 25 milyon avrodan açtığı ancak sarı kırmızılıların pazarlıklarda bu rakamı 23 milyon avroya düşürdüğü kaydedildi.

ALACAĞI ÜCRET BELLİ OLDU

Galatasaray'ın Onyedika ile bir yılı opsiyonlu 4 senelik sözleşme imzalayacağı ve 24 yaşındaki Nijeryalı ön liberoya senelik 1 milyon avro ücret ödeyeceği aktarıldı.

Club Brugge formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 24 maça çıkan Onyedika, 2 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Futbol Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.