Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Konyaspor'da İlhan Palut dönemi: 1,5 yıllık sözleşme imzalandı

Çağda Atan ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Konyaspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Son olarak Çaykur Rizespor'u çalıştıran İlhan Palut, 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Özetle
Kaydet
a- | +A

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Yönet, yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, teknik direktör İlhan Palut için MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda imza töreni düzenlediklerini belirtti.

İhan Palut - Ömer Atiker
Başlık Resmiİhan Palut - Ömer Atiker

"SON DÜDÜĞE KADAR VAZGEÇMEYEN BİR OYUN ORTAYA KOYACAK"

Törende kulüp başkanı Ömer Atiker ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğunu aktaran Yönet, "TÜMOSAN Konyasporumuz, teknik direktörlük görevi için Sayın İlhan Palut ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır. İlhan Palut hocamızın, Konya'nın futbol tutkusunu, büyük Konyaspor taraftarının coşkusuyla birleştirerek, takımımızla birlikte sahada son düdüğe kadar mücadele eden, vazgeçmeyen ve karakterli bir oyun ortaya koyacağına dair inancımız tamdır. Sayın İlhan Palut ve teknik ekibine hoş geldiniz diyor, Konyaspor'umuzda başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

2021-2023 yılları arasında Konyaspor'u çalıştıran 49 yaşındaki teknik direktör, 80 maçta 37 galibiyet, 24 beraberlik ve 19 mağlubiyet almıştı.

ÖNERİLEN HABERLER
Süper Lig
SPOR

Süper Lig'de ayrılık: 1,5 yıllık imza, 90 günde veda

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.