ATAKAŞ HATAYSPORBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPOREYÜPSPORFENERBAHÇE A.Ş.GALATASARAY A.Ş.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORGÖZTEPE A.Ş.YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORRAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTRABZONSPOR A.Ş.SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
SPOR - SPOR
22 Nisan 2023 - 18:09

Arda Güler: İnanıyoruz, inşallah hedefe ulaşacağız, taraftar da inansın

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki 10 numarası Arda Güler, bayramın ikinci günü FB TV'de şampiyonluk şanslarını değerlendirdi. Milli futbolcu, "Taraftarlarımız bizlere sonuna kadar inanmaya devam etsinler. Biz inanıyoruz ve yapabileceğimizi de biliyoruz. Takım içinde inanç çok konuşuluyor. Önce bizim inanmamız lazım. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu inancı sürdürürsek, yapacağımıza inanıyoruz. İnanırsak ve inancımızı saha içinde gösterirsek, bence en kilit nokta bu" dedi.
SPOR - SPOR
22 Nisan 2023 - 13:59

Rüştü Reçber'in oğlu imzayı attı! İngiltere'nin köklü ekibine gidiyor

Türk futbolunun unutulmaz kalecileri arasında yer alan Rüştü Reçber'in oğlu Burak Reçber, İngiliz ekibi Queens Park Rangers ile tam burslu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.
SPOR - SPOR
22 Nisan 2023 - 12:53

Burak Yılmaz, Fenerbahçe'deki yumruk yumruğa kavgayı yıllar sonra anlattı

Hollanda'da forma giyen eski milli futbolcu Burak Yılmaz, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde teknik direktör ile yaşadığı kavgayı anlattı. EURO 2016'daki 'prim' konusuna de değinen Yılmaz, "Bu konudan dolayı çok üzüldüm ama artık takmıyorum. Hala bana primci falan yazanlar var. Çok umursamıyorum, biz mağduruz. Biz primci değiliz" dedi.
Spor - Spor
22 Nisan 2023 - 07:58

İdeale dönüş: Beşiktaş'ta 5'te 5 yapan kadro sahada olacak

Ümraniyespor’a misafir olacak siyah beyazlılarda, ligde 5’te 5 yapan kadro sahaya dönüyor. Şenol Güneş sadece Salih ve Gedson arasında seçim yapmakta zorlanıyor
Spor - Spor
22 Nisan 2023 - 07:29

İrfan Can Eğribayat: Buralar bana emanet

Kalan maçlarda Fenerbahçe’nin 1 numarası olarak görev yapacak İrfan Can, Ankaragücü ve Başakşehir sınavlarından başarıyla çıktı. Jesus’un güvenini kazanan eldiven kendinden emin.
SPOR - SPOR
22 Nisan 2023 - 05:34

Rıza Kayaalp tarihin eşiğinde

Millî güreşçimiz bugün altın madalya kazanırsa Rus efsane Aleksandr Karelin’in rekoruna ortak olacak
Spor - Spor
22 Nisan 2023 - 04:57

Okan Buruk rekor peşinde

Başakşehir’i şampiyon yaptığı sezon 69 puan toplayan G.Saray’ın başarılı teknik direktörü, Karagümrük karşısında puan alması durumunda kendini aşacak…
SPOR - SPOR
22 Nisan 2023 - 04:47

Son şampiyon Trabzonspor kabusu yaşıyor

Bordo mavililer bu sezon lig, kupa ve Avrupa’da deplasmanlarda çıktığı maçlarda âdeta döküldü, 21 dış saha maçından sadece 5 galibiyet çıkarabildi
SPOR - SPOR
21 Nisan 2023 - 23:22

Milli halterci Hakan Şükrü Kurnaz Avrupa şampiyonasında gümüş madalya kazandı

Milli halterci Hakan Şükrü Kurnaz, Ermenistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda ikinci oldu. Ay-yıldızlı sporcuların organizasyondaki madalya sayısı 6 altın, 10 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 21'e ulaştı.
SPOR - SPOR
21 Nisan 2023 - 23:06

Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası kadınlar 72 kilo finalinde Buse Tosun Çavuşoğlu, Rumen Alexandra Nicoleta Anghel’e 4-4’lük sonuçla mağlup olarak gümüş madalya kazandı. Milli güreşçi Zeynep Yetgil de bronz madalya kazanmıştı.
SPOR - SPOR
21 Nisan 2023 - 21:34

Novak Djokovic Monte Carlo'dan sonra Banja Luka'da da ilk turda elendi!

Tenisin yaşayan efsanesi Novak Djokovic, şaşırtmaya devam ediyor. Sırp raket, ATP 1000 turnuvası Monte Carlo'ya henüz ilk turda veda ettikten sonra Bosna Hersek'teki ATP 250 turnuvasında da aynı akıbeti yaşadı. 36 yaşındaki dünya 1 numarası, kariyerinde ilk kez üste üste 2 turnuvaya ilk maçında veda etti.
SPOR - SPOR
21 Nisan 2023 - 20:47

Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Arjantinli golcünün sakatlık durumu belli oldu

Galatasaray, son oynanan Alanyaspor maçında sakatlanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Sarı-Kırmızılılar'dan yapılan açıklamada "Sol arka adalesinde orta düzey zorlanma tespit edilen Mauro Icardi’nin tedavisine devam edildi" bilgisi paylaşıldı. Golcü oyuncunun Karagümrük maçında oynayıp oynamayacağı 1-2 gün içinde netlik kazanacak.
SPOR - SPOR
21 Nisan 2023 - 19:45

Milli halterci Dilara Narin 2023 Avrupa Halter Şampiyonası'nda 2 gümüş, 1 bronz kazandı

Ermenistan'da süren 2023 Avrupa Halter Şampiyonası'nda milli sporcular, bugün iki gümüş, iki bronz madalya elde etti. Milli sporcu Dilara Narin, koparmada 101 kiloyla bronz, silkmede 134 kilo ve toplamda 235 kiloyla iki gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi oldu.
SPOR - SPOR
21 Nisan 2023 - 19:21

Milli güreşçi Zeynep Yetgil Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 53 kiloda Zeynep Yetgil, Azerbaycanlı rakibi Türkan Nasirova'yı mağlup ederek bronz madalya kazandı.
SPOR - SPOR
21 Nisan 2023 - 18:36

Dev gelir beklentisi! Beşiktaş yönetimi stadyum isim hakkı görüşmelerinde sona yaklaştı

Beşiktaş'ın stadyum isim sponsoru önümüzdeki sezondan itibaren değişecek. Dolmabahçe'deki yeni stadyum açılışından beri Vodafone Park olarak isimlendirilmişti. Siyah-Beyazlı kulüp ile Vodafone arasındaki anlaşma uzatılmayacak. Beşiktaş'ta yeni sezonda stadyumun adı için Rusya, Güney Kore, Kazakistan ve İngiltere'den 4 şirketle pazarlıklar sürüyor.
SPOR - SPOR
21 Nisan 2023 - 18:16

Denizlispor dağıldı! Takımda maça çıkacak futbolcu kalmadı

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Denizlispor'da bazı futbolcular bir daha maça çıkmama kararı aldı. Spor Toto 1. Lig'de 17 puanla son sırada bulunan ve düştü gözüyle bakılan Denizlispor, oyuncularının dağılması ardından Bodrumspor maçı için altyapıdan 14 genci kadroya dahil etti.
Spor - Spor
21 Nisan 2023 - 08:14

Fenerbahçe müthiş geri dönüşlere imza atıyor: 80'den sonra 21 puan

Fenerbahçe “Bitti” demeden bitmiyor gerçekten. Normal süre bitiyor, Fenerbahçe bitmiyor. Sarı lacivertliler 80’den sonra attığı gollerden yedi galibiyet çıkardı.
Spor - Spor
21 Nisan 2023 - 07:44

Trabzonspor, yeni hocasıyla Sivas'ta farklı mağlup

Markovic ile 11’de öne geçen bordo mavililer, Larsen’in atıldığı pozisyonda 27’de penaltıdan ilk golünü yedi. Eksik Trabzonspor, Sivasspor’a diş geçiremedi. Yiğido’nun gollerini biri penaltıdan Saiz (2), Erdoğan ve Caicedo kaydetti
SPOR - SPOR
20 Nisan 2023 - 23:58

Rıza Çalımbay: Benim üzüldüğüm Trabzonspor’la oynuyoruz, çok az bir seyirciye oynuyoruz

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor galibiyetinin ardından takımını galibiyetten dolayı tebrik ederek, “Ben takımımla gurur duyuyorum. Oyun disiplinimizi bozmadık ve ihtiyacımız olan puanı aldık” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, maça gelmeyen Sivasspor taraftarlarına bir kez daha sitem etti.
SPOR - SPOR
20 Nisan 2023 - 21:31

Son Dakika! Milli güreşçi Yasemin Adar 6. kez Avrupa şampiyonu oldu

Hırvatistan'da düzenlenen 2023 Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 76 kiloda mindere çıkan Yasemin Adar altın madalya kazandı. İki kez Dünya şampiyonluğu bulunan Yasemin Adar, 6. kez Avrupa şampiyonu oldu ve Türk kadın güreş tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı.
Başa Dön