İstanbul'da bazı vapur seferleri iptal edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da bazı vapur seferleri iptal edildi

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'da bazı vapur seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar yapılmayacak.

İstanbul'da olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı vapur seferlerinin ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacağı bildirildi.

Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, elverişsiz hava koşulları dolayısıyla bazı seferlerin ikinci bir duyuruya kadar gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.

Açıklamada, Bostancı-Moda-Kabataş, Büyükada-Sedef Adası ve Maltepe-Adalar seferlerinin iptal edildiği kaydedildi.

İSTANBUL VE 20 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı rapora göre, İstanbul'da son bir haftadır devam eden sıcak havalar sona eriyor. Raporda, yurdun batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Ege ve Batı Akdeniz kıyıları ile zaman zaman Marmara'nın batısının sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor. Hava sıcaklığında ise bugün için önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgârın ise güney ve güneybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Ege kıyılarında güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

İstanbul'da şu anda rüzgârın hızı 37 km/saat civarında.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...