Adana Saimbeyli'de 5 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda il sallandı
Adana sabaha karşı korkutan bir depremle sallandı. Adana'nın Saimbeyli ilçesinde saat 04.02'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Korkutan deprem, Adana'nın yanı sıra Kahramanmaraş, Osmaniye, Kayseri ve Gaziantep'te de hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı bildirildi.
Son dakika deprem haberi... Adana sabaha karşı depremle sallandı. Saimbeyli ilçesinde saat 04.02'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Saimbeyli olan 5 büyüklüğünde sarsıntı, yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
"OLUMSUZ BİR DURUM YOK"
AFAD deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi. Başkanlığın NSosyal hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Adana ilimizin Saimbeyli ilçesinde saat 04.02'de meydana gelen ve Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Kayseri, Gaziantep illerimizde hissedilen 5 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."
DEPREM ÇOK SAYIDA İLDEN HİSSEDİLDİ
Merkez üssü Adana'nın Saimbeyli ilçesi olan korkutan deprem, Adana'nın yanı sıra Kahramanmaraş, Osmaniye, Kayseri ve Gaziantep'te de hissedildi.
