- "Bu bir suikast girişimidir"
1 saat 41 dakika önce

Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunmasının ardından çarpıcı iddia: Bu bir suikast girişimidir

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin sisli hava sebebiyle acil sert iniş yapmasının ardından, Uluslararası İlişkiler uzmanı Dr. Ali Selim'in canlı yayın esnasındaki açıklamaları dikkat çekti. Dr. Selim, "Helikopterin eski model olması çok önemli değil. Reisi'yi ikna edip helikopterle gidelim, havadan gidelim denilmesi soru işareti. Hava şartlarına rağmen Reisi'yi helikopterle götürmek de bir suikast girişimidir" dedi.
 - "Bir an önce iyi haberler almayı umuyorum"
3 saat 58 dakika önce

Erdoğan: "İran Cumhurbaşkanı Reisi'den bir an önce iyi haberler almayı umuyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopteri sert iniş yaptıktan sonra arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü İran Cumhurbaşkanı için bir mesaj yayımladı. Erdoğan, "İran Cumhurbaşkanı Reisi'den bir an önce iyi haberler almayı umuyorum" dedi.
 - Kahramanmaraş'ta korkutan deprem
5 saat 15 dakika önce

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu

Kahramanmaraş'ta saat 19:33 sıralarında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli depreme ilişkin son dakika verileri paylaştı.
 - Canlı yayında çarpıcı iddia!
6 saat 11 dakika önce

İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye suikast mi düzenlendi? Canlı yayında çarpıcı açıklamalar

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı. Kötü hava koşulları dolayısıyla havadan arama kurtarma çalışmalarının yapılamadığı belirtildi. Öte yandan bunun bir kaza mı yoksa suikast girişimi mi olduğu tartışması başladı. Siyaset bilimci Prof. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 - Cani müdür tutuklandı! Bakan Tunç'tan açıklama
6 saat 24 dakika önce

Çocukları döven cani müdür tutuklandı! Bakan Tunç'tan açıklama

Antalya'da iki çocuğu darbeden kreş müdürünün görüntüleri ortaya çıktı. Vahşi müdür görüntülerin ardından tutuklandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konuya ilişkin "Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarımıza karşı yapılan her türlü istismarın ve kötü muamelenin karşısındayız ve karşısında olmaya devam edeceğiz" sözlerini sarf etti.
 - Meteoroloji uyardı, tüm yurdu saracak!
6 saat 55 dakika önce

Meteoroloji'den kritik alarm, tüm yurdu saracak! Mayıs'a aldanmayın, kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Raporda ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu havanın etkili olacağı belirtilirken, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların da devam edeceği bilgisi yer alıyor. Öte yandan Marmara'nın güneyi ile Ege ve Batı Akdeniz için toz taşınımı uyarıları yapılıyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
Gündem - Gündem
6 saat 57 dakika önce

Görenler hayret etti! Arabanın jantındaki 1 metre yılanı korkusuzca çıkardı

Manisa'da park halindeki araçta yılan çıktı! Çevredeki vatandaşlar paniğe kapılırken, korkusuz bir vatandaş yılanı janttan çıkarttı. Yılanı cesurca tuttuğunu görenler hayret etti.
 - Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında karar çıktı
7 saat 25 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 2'si Emniyet Müdürü olmak üzere 7 kişi tutuklandı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan yedi şüpheli, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. 2'si Emniyet Müdürü olmak üzere 7 kişinin tutuklanmasına karar verildi.
 - Mardin’de cinayet: 10 yerinden bıçaklanan kadın öldü
8 saat 25 dakika önce

Mardin’de cinayet: 10 yerinden bıçaklanan kadın öldü

Mardin’in Midyat ilçesinde eşi tarafından 10 yerinden bıçaklanan 28 yaşındaki Media Almahmoud hayatını kaybetti. Kaçan şüpheliyi emniyet tarafından kısa sürede yakalandı.
 - Tek yumrukla camı kırdı, tehditler savurdu
8 saat 40 dakika önce

Trafikteki tartışma kavgaya döndü! Şoförün camını tek yumrukla tuzla buz etti

Ankara'da iki sürücü arasında başlayan yol verme tartışması kavgaya dönüşürken, otomobildeki yolculardan biri, tartıştıkları şoförün otomobil camını yumruklayarak tuzla buz etti.
 - Kar fırtınası başladı, umutlar tükeniyor
8 saat 52 dakika önce

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı! Bölgede kar fırtınası başladı, umutlar tükeniyor

İran devlet televizyonu, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin kaza geçirdiğini duyurdu. İran İçişleri Bakanı Ahmad Vahidi, helikopterin kötü hava koşulları nedeniyle sert iniş yaptığını belirtirken, olay yerine ulaşan ekiplerin paylaştığı görüntülerde bölgenin yoğun sis altında ve görüş açısının oldukça düşük olduğu görüldü. İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mensuri, helikopterdeki 2 kişiye ulaşıldığını açıkladı. Öte yandan İran Devrim Muhafızları, helikopterin bulunduğunu duyurdu.
 - 4 kişinin yaralandığı kazanın nedeni bakın ne çıktı
9 saat 15 dakika önce

4 kişinin yaralandığı kazanın nedeni alkol! Sürücü 257 promil çıktı

Karabük'te iki otomobil çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kazanın nedeni ise alkol çıktı. Sürücülerden birinin 257 promil alkollü olduğu öğrenildi. 
 - İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
10 saat 23 dakika önce

İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak

19 Mayıs kutlamaları kapsamında İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü o güzergahları ve alternatiflerini açıkladı.
 - Erdoğan ile milli sporcunun konuşması salonu kahkahaya boğdu
10 saat 42 dakika önce

Milli sporcu Abdullah Öztürk'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği cevap tüm salonu kahkahaya boğdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Masa Tenisi sporcusu Abdullah Öztürk arasında geçen diyalog renkli anlara sahne oldu. Öztürk'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Masa tenisinde bir beni yenemedi ama tüm dünyayı yendi" sözlerine "Sizi dünya yenemedi ben nasıl yeneyim" şeklinde cevap vermesi tüm salonu kahkahaya boğdu.
 - "Tipin de bu işe çok müsait, boynun kırılmasın ha!"
10 saat 45 dakika önce

Erdoğan ile milli güreşçi arasında dikkat çeken diyalog: Tipin de bu işe çok müsait, boynun kırılmasın ha

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları kabul etti. Milli güreşçi Ali Cengiz ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki sohbet ise dikkat çekti.
 - Ocakbaşındaki baca deliğine saklamışlar
10 saat 46 dakika önce

Ocakbaşındaki baca deliğinde bulundu! Değeri tam 3 milyon TL

Taksim'de rutin denetim yapan ekipler, bir ocakbaşına ve çilingire girdi. İki dükkanda toplam piyasa değeri 3 milyon lirayı aşan 3 kilo 110 gram marihuana ele geçirildi. Çilingir tutuklanırken, restoran işletmecisi adli kontrolle serbest kaldı.
 - Dağda şifalı bitki toplamaya gitti, canından oldu
10 saat 47 dakika önce

Dağda şifalı bitki toplamaya gitti, canından oldu

Muş’ta yakınlarıyla birlikte dağda şifalı bitki toplarken fenalaşan 64 yaşındaki Muzaffer Çağlayan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirdiği anlaşan Çağlayan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 - Aşırı alkol sebebiyle ayakta duramadı, "Tansiyonum var" dedi
11 saat 3 dakika önce

Aşırı alkol sebebiyle ayakta duramadı, "Tansiyonum var" dedi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde fazla alkol sebebiyle ayakta duramayan ve düşerken yüzünü ağaçlara çarpan şahıs, hastaneye kaldırılırken, "Tansiyonum var, ondan böyle oldum" dedi.
 - DEM Partili belediyeden işçi kıyımı
11 saat 7 dakika önce

DEM Partili belediyeden işçi kıyımı! 34'ü işten çıkarıldı, 120 kişilik bir liste daha var

31 Mart yerel seçimlerinde Şırnak Cizre Belediyesini DEM Partili aday kazandı, o günden bu yana gerekçe gösterilmeden 34 kişi işten çıkarıldı. Hizmet-İş Sendikası Şırnak İl Başkanı Nevzat Usal, 34 kişinin ardından 120 kişilik bir listenin daha olduğu bilgisi aldıklarını belirtti ve yaşananlara tepki gösterdi.
 - Eyüpsultan'da makas atan sürücü dehşet saçtı!
11 saat 16 dakika önce

Eyüpsultan'da makas atan alkollü sürücü dehşet saçtı! 3 araç birbirine girdi

Eyüpsultan TEM Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü’nde alkollü olduğu öğrenilen sürücü makas atarak ilerlerken zincirleme kazaya sebep oldu. 3 otomobilin karıştığı kazada ölen yada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.
 - Suriye'nin kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi
11 saat 28 dakika önce

Suriye'nin kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.
Sona Git