Haberler - Haberler
37 dakika önce

20 bin öğretmen atamasında yeni mülakat sistemi taslağına göre salondan çıkmadan puan öğrenilecek

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklamasının ardından mülakat sistemi nasıl olacak sorusu araştırılırken taslak belli oldu. %50 KPSS ve %50 mülakatın etkili olacağının duyurulmasıyla beraber mülakatın detayları gündeme geldi.
Haberler - Haberler
51 dakika önce

Bugünün maç programına göre Avrupa Ligi yarı finalinde Bayer Leverkusen ile Roma 22.00'da karşılaşacak

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk yarışı son hızıyla devam ediyorken bugün maç var mı, kimin gibi sorular araştırıldı. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği ligde bu akşam (9 Mayıs) 2 karşılaşma oynanacak. Saat kaçta ve ne zaman olduğu araştırılırken bugün hangi maçların gerçekleştirileceği araştırıldı.
Haberler - Haberler
1 saat 55 dakika önce

2024 MSÜ tercihleri yarın (10 Mayıs) sona eriyor

Milli Savunma Üniversitesi'ne girmek isteyen öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih sürecine girdi. Adayların tercihlerini yapmasının ardından ne zaman bitecek, hangi gün son gibi sorular araştırılırken son gün saati haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
2 saat 6 dakika önce

2024 yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 38 oldu

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 2024 yılının ikinci enflasyon raporunu açıklarken yıl sonu enflasyon oranı kaç oldu, açıklandı mı gibi sorular araştırıldı. Bugün belli olan 2024, 2025 ve 2026 yıl sonu tahminlerini dair bilgiler haberimizdedir.
Haberler - Haberler
2 saat 23 dakika önce

10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nın ilk günü kamudaki engelli vatandaşlar idari izinli olacak

10 Mayıs ile 16 Mayıs aralığında Engelliler Haftası kutlanıyor. Farkındalık yaşanması amacıyla kutlanan bu özel haftada çeşitli etkinlikler gerçekleştirilirken idari izin var mı sorusu gündeme geldi. Haftaya özel engelli vatandaşlar izinli mi değil mi araştırılmakta.
Haberler - Haberler
2 saat 48 dakika önce

LILAK bugün 37,39 TL'den katılım endeksine uygun olarak işlem görecek

SPK tarafından başvurusu onaylanmasının ardından 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde talep toplama işlemlerini gerçekleştiren hisseyi alacak olanlar katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir ve hangi bankalarda var sorularına cevap arıyor. Şirket bugün Yıldız Pazar'da işlem görmeye başladı.
Haberler - Haberler
3 saat 14 dakika önce

SGK 8 kanser, 2 diyabet, 3 antidepresan olmak üzere 47 ilacı geri ödeme listesine aldı

Sosyal Güvenlik Kurumu, bugün bedeli ödenenler listesinde değişikliğe giderken vatandaşlar hangi ilaçlar listede merak ediyor. Ne gibi ilaçların geri ödeme listesine alındığı merak konusu olurken 47 tanesi eklendi. Detaylar...
Haberler - Haberler
3 saat 36 dakika önce

İnci Taneleri'nde Arcan’ın annesi Mahun Hanım’ı Gülenay Kalkan oynayacak

Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini yaptığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisine yeni isim dahil oluyor. Geçtiğimiz bölümde Azem'in kızı Nehir kadroya dahil olurken Gülenay Kalkan da katılacak. İzleyiciler Mahun Hanım'ı kim oynuyor, gerçekte adı ne gibi sorulara cevap arıyor.
Haberler - Haberler
3 saat 54 dakika önce

Canlı yayın konuğu Suat Özçağdaş'ın hayatı ve biyografisi

Halk Tv ekranlarında yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına 9 Mayıs günü konuk olan Suat Özçağdaş hakkında kimdir, kaç yaşında gibi sorular araştırılırken hangi görevlerde bulunduğu merak konusu oldu. İşte CHP Genel Başkanı olan ismin hayatına dair bilgiler...
Haberler - Haberler
3 saat 56 dakika önce

İnci Taneleri 30 Mayıs'ta sezon finali yapacak

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi ilk yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilirken seyirciler final mi yapacak, ne zaman gibi sorulara cevap aramaya başladı. Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü'nün başrolünde yer aldığı dizinin sezon final tarihi belli oldu.
Haberler - Haberler
4 saat 15 dakika önce

70 yaşından gün alanlar Fahri Trafik Müfettişi olamayacak

9 Mayıs günü Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre Fahri trafik müfettişlerinin görevlerinde değişiklikler yaşandı. Vatandaşlar ise yaş sınırı kaç, nasıl olunur gibi sorulara cevap aramaya başladı. Karara göre eğitime katılmayanlara kimlik verilmeyecek. İşte değişiklikler...
Haberler - Haberler
12 saat 53 dakika önce

Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Wembley Stadyumu İngiltere’de yer alıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Borussia Dortmund olurken rakibi bugün oynanan maçın ardından belli oldu. Real Madrid - Bayern Münih karşılaşması 2-1'lik skorla sona ererken Madrid, finale adını yazdırdı. Futbolseverler ise Wembley Stadyumu hakkında nerede, hangi ülkede sorularını araştırmaya başladı.
Haberler - Haberler
13 saat 24 dakika önce

Gülcan Arslan Ölene Kadar, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde oynadı

1986 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Gülcan Arslan'ın hangi dizilerde oynadığı merak konusu olurken kimdir ve kaç yaşında soruları da gündemde yer aldı. Çeşitli projelerde yer alan isme dair bilgiler...
Haberler - Haberler
14 saat 11 dakika önce

62. kez oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali 23 Mayıs'ta gerçekleşecek

Dün akşam Beşiktaş ile Ankaragücü'nün karşılaşmasının ardından ilk finalist belli olmuştu. 8 Mayıs akşamı oynanan Trabzonspor - Fatih Karagümrük mücadelesinden sonra finalde yarışacak takımlar belli oldu. Futbolseverler ise ZTK finali nerede, hangi stadyumunda ve ne zaman oynanacak sorularına cevap aradı.
Haberler - Haberler
14 saat 21 dakika önce

Kuruluş Osman'da Elçim Hatun'u Yağmur Öztürk oynuyor

ATV ekranlarında yayınlanan dizide yer alan Elçim Hatun karakteri kimdir, gerçekte var mı gibi sorular araştırılıyor. 20 Kasım 2019 tarihinde ekranlara gelmeye başlayan dizide olan oyuncular araştırılırken konusu da merak konusu oldu.
Haberler - Haberler
14 saat 44 dakika önce

ZTK’da Beşiktaş’ın rakibi Trabzonspor oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ederken yarı final karşılaşmaları sona erdi. Dün akşam Ankaragücü ile BJK karşılaşması 1-0'lık skorla sona ererken ilk finalist Beşiktaş oldu. Rakibi kim sorusu da merak edilmişti. Rakibi bugünkü mücadelenin sonunda belli oldu.
Haberler - Haberler
15 saat 11 dakika önce

Kuruluş Osman'da Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy oynuyor

ATV ekranlarında yayınlanan dizide yer alan Malhun Hatun karakteri büyük ilgiyle takip ediliyor. Seyirciler ise gerçekte kim, adı nedir gibi sorulara cevap arıyor. İşte Yıldız Çağrı Atiksoy'un oynadığı diziler...
Haberler - Haberler
15 saat 28 dakika önce

Bugün 21.25'te Ağrı’da 3.2 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi verileri aracılığıyla gün içerisinde meydana gelen sarsıntılara ulaşabiliyoruz. Sarsıntı hissedenler ise deprem mi oldu, nerede sorularına cevap aradı. İşte Ağrı'da olan sarsıntının saat kaçta, nerede soruları araştırıldı.
Haberler - Haberler
08 Mayıs 2024 - 13:06

Kalben bu sabahki operasyon sonucunda gözaltına alındı

17 Ocak 1986 tarihinde Hatay'da dünyaya gelen sanatçı 8 Mayıs günü sabah saatlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunun ardından gözaltına alındı. Sevenleri ise neden, ne oldu gibi sorulara cevap aradı.
Haberler - Haberler
08 Mayıs 2024 - 12:44

YKS bina sınav sorumlusu ücretinin 1.922 TL olması bekleniyor

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen YKS'ye az bir süre kala görevli ücretleri ne kadar, kaç TL 2024 gibi sorular araştırılmaya başlandı. En çok merak edilenler arasında bina sınav sorumlusu ödemeleri yer aldı.
Haberler - Haberler
08 Mayıs 2024 - 12:18

Dortmund’un rakibi bu akşam oynanacak Real Madrid - Bayern Münih maçının ardından belli olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde futbol heyecanı devam ederken futbolseverler Borussia Dortmund rakibi kim, hangi takımla eşleşti gibi soruları araştırmaya başladı. Lig'de bu akşam yarı finalde Real Madrid ile Bayern Münih karşılaşacak. Saat kaçta, ne zaman soruları da gündemde yer aldı.
Sona Git