Kira zam oranı şubatta kaç oldu? Yüzde 25 zam sınırı kalktı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kira zam oranı şubatta kaç oldu? Yüzde 25 zam sınırı kalktı mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kira zammı oranı ne kadar, sorusunun cevabı araştırılıyor. Şubat ayı kira artışı ne kadar oldu? Kira zam oranları belli oldu. Konut ve iş yeri kira artış oranı kaç oldu?

Kira artış oranı da belli oldu. Şubat 2024 kira zam oranı ne kadar? TÜİK Ocak ayı enflasyon rakamlarının belli olmasıyla birlikte Şubat'ta iş yeri ve konutlara en fazla yüzde kaç zam yapılabileceği ortaya çıktı. Peki, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı? Kira zam oranı şubat 2024 kaç oldu? Detaylar haberimizde...

KİRA ZAM ORANI ŞUBATTA KAÇ OLDU?

Kira zam oranları netleşti. Ocak ayında enflasyon yıllık yüzde 64,86 oldu. Ocak ayı enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte iş yerlerine yapılacak kira artış oranı da netleşti. İş yerlerine uygulanacak kira zammı yüzde 54,72 oldu. 

YÜZDE 25 ZAM SINIRI KALKTI MI?

Geçtiğimiz yıl fahiş fiyatı engellemek amacıyla konutlara yüzde 25 zam sınırlaması getirilmişti. Konutlarda kira artışında yüzde 25 zam sınırı 2 Temmuz 2024 tarihine kadar sürecek.  

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...