Kızılcık şerbetine yeni katılan oyuncu kim?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızılcık şerbetine yeni katılan oyuncu kim?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızılcık şerbetine yeni giren oyuncu kim, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti dizisine yeni bir oyuncu dahil oluyor. Abdullah karakterinde değişikliğe gidenKızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna güzel oyuncu dahil oldu. Peki, Kızılcık şerbetine yeni katılan oyuncu kim?

Kızılcık Şerbeti'ne yeni isim dahil oldu. Vatandaşlar Kızılcık şerbetine yeni katılan oyuncu kim, sorularını araştırıyor. Kızılcık Şerbeti'ne 'eski sevgili' geliyor. Kızılcık Şerbeti bu Cuma yine çok heyecanlı olaylara sahne olacak. Kızılcık Şerbeti Sibel kimdir, gerçek adı ne? Rüya Coriç kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar.

KIZILCIK ŞERBETİNE YENİ KATILAN OYUNCU KİM?

Televizyon ekranlarının takip edilen dizilerinden birisi olan Kızılcık Şerbetinin kadrosu genişliyor. Oyuncu Rüya Coriç, Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ünlü isim, dizide Rüzgar'ın eski kız arkadaşı Sibel karakterini canlandıracak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sibel, Rüzgar'a zor anlar yaşatacak.

Kızılcık şerbetine yeni katılan oyuncu kim? - 1. Resim

KIZILCIK ŞERBETİ SİBEL KİMDİR?

Rüya Coriç, 1996'da Sırbistan'da doğdu. 2019 yılında Türkiye'nin güzellik yarışmalarından biri olan Best Model Of Turkey'e katılarak büyük ilgi gördü. Nişantaşı Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon alanında eğitim aldı. Aynı yıl, Tv100 kanalında yayınlanan "100'de 100 Hayatlar" programında sunuculuk yaparak televizyon kariyerine adım attı.

RÜYA CORİÇ HAYATI VE KARİYERİ

Oyunculuk kariyerine ise 2016 yılında Deliormanlı filminde Cansu karakteriyle başladı. Daha sonra Aşk Yeniden, Kimse Bilmez, Emanet, Altın Kupa, Köy Düğünü gibi birçok film ve dizide rol aldı. Yeni projelerde de aktif olarak yer almayı sürdürmektedir. Son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Sibel karakteriyle konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıktı.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...