Haberler - Haberler
28 dakika önce

İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle bu akşam derbide forma giymeyecek

Süper Lig'de dev derbi bu akşam oynanacak. Taraftarların heyecanla beklediği mücadeleye kısa süre kala takımların ilk 11'leri açıklandı. Kadroda yer almayan İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder'in neden oynamadığı merak konusu olurken sakat mı, neden yok gibi sorular taraftarın gündeminde yer aldı.
Haberler - Haberler
53 dakika önce

Galatasaray bu akşam berabere kalır veya kazanırsa 24. kez şampiyon olacak (19 Mayıs)

Süper Lig'in 37. haftasında dev derbi oynanacak. Ezeli rakiplerin 400. kez karşılaşacağı maça kısa süre kala GS şampiyon oldu mu, kaç kere soruları gündeme geldi. Berabere kalması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan takımın daha önce hangi yıllarda şampiyon olduğu araştırılıyor.
Haberler - Haberler
1 saat 25 dakika önce

Milletler Ligi'nde ilk etap maçları bugün 20.00'da oynanacak olan Fransa - Türkiye voleybol karşılaşması ile sona eriyor

VNL'de voleybol mücadeleleri son hızla devam ederken Filenin Sultanları maçlara çıkıyor. İlk etap maçları Antalya'da gerçekleşirken ikinci etap ne zaman, nerede oynanacak araştırıldı. Yakından takip edilen Milletler Ligi'nde maç takvimi 2024 haberimizde yer alıyor...
Haberler - Haberler
2 saat 4 dakika önce

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopterin sert iniş yaptığı açıklandı

Bugün İran devlet televizyonunda yer alan habere göre Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin içerisinde bulunduğu helikopterin kaza geçirdiği öğrenildi. Olayın ardından helikopter bulundu mu, yaşıyor mu gibi sorular araştırılırken son durum merak edildi. İran İçişleri Bakanı Ahmad Vahidi konuya ilişkin açıklamada bulundu.
Haberler - Haberler
2 saat 44 dakika önce

Helikopterinin kaza yaptığı iddia edilen İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi seçim sonuçlarına göre 8. Cumhurbaşkanı oldu

İran devlet televizyonunda yer alan haberlere göre Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin kaza yaptığı öğrenildi. Gündeme gelen olayın ardından ise kimdir, öldü mü soruları araştırıldı. Cumhurbaşkanı Reisi'ye dair merak edilenler arasında kaç yaşında sorusu yer aldı.
Haberler - Haberler
3 saat 14 dakika önce

Kubilay Penbeklioğlu Kirli Sepeti'nde okul müdürü rolünü oynayacak

Now Tv ekranlarında yayınlanan diziye yeni bir isim katılıyor. Sevilerek takip edilen Kirli Sepeti'ne Kubilay Penbeklioğlu katılırken hangi karakteri oynayacak sorusu merak edildi. Sezon finaline kısa süre kala dizinin oyuncu kadrosu...
Haberler - Haberler
3 saat 48 dakika önce

Galatasaray bu akşam maçı kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan dev derbiye saatler kala GS ve FB hangi durumda şampiyon olur merak edildi. Şu an 99 puan ile lider olurken Fenerbahçe 93 puan ile ikinci sırada. Galatasaray ne olursa şampiyon olur, kaç kaç kazanması gerekiyor gibi sorular araştırıldı.
Haberler - Haberler
4 saat 21 dakika önce

Bugün 17.30 ile 19.00 arasında 19 Mayıs kutlamalar sebebiyle Çırağan Caddesi ve 3 cadde trafiğe kapalı olacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bugün kapalı olacak bazı caddeleri açıkladı. 19 Mayıs kapsamında dışarıda olacak olan vatandaşlar hangi yollar kapalı, kaçta açılacak gibi sorulara cevap aradı. İşte bugün kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar...
Haberler - Haberler
4 saat 46 dakika önce

Tasarruf ve verimlilik çalışmaları kapsamında 2024'te 300 malmüdürlüğü kapanacak

Tasarruf çalışmaları kapsamında çeşitli değişimler yapılıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise yeni düzenlemeler hakkında açıklamada bulundu. Vatandaşın gündeminde ise malmüdürlükleri kapanıyor mu, 2024 yılında kapanacak mı gibi sorular yer aldı.
Haberler - Haberler
5 saat 9 dakika önce

400. kez oynanacak olan derbi tarihinde en çok kazanan takım Fenerbahçe

Futbol tarihinin heyecanla takip edilen organizasyonları arasında yer alan Galatasaray - Fenerbahçe derbilerinden bir tanesi de bu akşam oynanıyor. Kaçıncı derbi olduğu merak edilirken kim en fazla kazandı araştırıldı. FB, GS kaç derbiyi kazandı sorusu gündemde yer aldı. İşte sonuçlar...
Haberler - Haberler
5 saat 51 dakika önce

GS FB derbisinin VAR hakemi İtalyan Fabio Maresca olacak

Süper Lig'in 37. haftasında bugün Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşmaya saatler kala VAR hakemi kim oldu merak ediliyor. İtalyan Fabio Maresca'nın yönettiği maçlar...
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 17:12

Hareket Proje halka arzına 2 milyon kişi katılması halinde 8-9 lot verilmesi bekleniyor

SPK tarafından başvurusu onaylanan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. şirketinin talep toplama tarihi 15-16-17 Mayıs olarak açıklanmıştı. Sürecin sona ermesinin ardından kaç lot verir sorusu gündeme geldi. Katılım endeksine uygun olarak işlem görecek olan hissenin sonuçlarının açıklanmasıyla beraber detaylar da netleşecek.
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 16:19

Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun yardımcısı "Durumunda ilerleme var" diyerek sağlık durumu hakkında konuştu

Geçtiğimiz günlerde Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun silahlı saldırıya uğramasının ardından Slovakya Başbakanı öldü mü araştırıldı. Sağlık durumunun nasıl olduğu araştırılan Fico hakkında Macaristan Başbakanı Viktor Orban açıklamada bulundu.
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 15:09

Seda Kaçan, 19 Mayıs'ta TCR Avrupa Dayanıklılık Şampiyonası’nda tek kadın olarak piste çıkacak

Türk kadın pilot Seda Kaçan'ın 19 Mayıs günü piste çıkacağını gören vatandaşlar kimdir, kaç yaşında gibi sorulara cevap ararken hangi takımda olduğunu araştırdı. Türkiye'nin gururlarından bir tanesi olan Kaçan, takım arkadaşı olan İbrahim Okyay ile birlikte pistte mücadele edecek.
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 14:48

Kronik Hepatit B, Hepatit D, diyabet ve kardiyoloji ilaçları aile hekimleri tarafından yazılabilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni düzenlemeye dair detayları paylaştı. Açıklamanın ardından vatandaşlar aile hekimleri hangi ilaçları yazabilir sorusu gündeme geldi. Hastanelerdeki oluşan yoğunluğu azaltmak amacıyla uygulanacak olan düzenlemeyle beraber aile hekimlerinin yazabileceği ilaçlar aratıldı.
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 14:16

"Evet-Hayır" yarışması sunucusu Erkan Yolaç 89 yaşında hayatını kaybetti

Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz isimler arasında olan Erkan Yolaç'ın vefat haberinin ardından neden öldüğü araştırılırken kimdir, kaç yaşındaydı gibi sorular da araştırıldı. Uzun süredir hastanede tedavi gören sunucu hakkında öldü mü, neden soruları sevenlerinin gündeminde yer aldı. İşte yer aldığı diziler, filmler ve yarışmalar...
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 14:09

Ziraat Türkiye Kupası bilet fiyatları bugün (17 Mayıs) 16.00'da satışa çıkıyor

ZTK'da Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Finalde yarışacak iki takımın maç biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak merak edilirken fiyatlar ne kadar, kaç TL araştırıldı. Takımına destek olmak isteyen taraftarlar Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek olan mücadele için biletleri bekliyor.
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 13:47

Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrılıyor

Show Tv ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinin başrollerinden biri olan Metin Akdülger'in diziden ayrılacağı haberlerinin ardından izleyiciler diziden ayrılıyor mu, neden sorularına cevap aradı. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün senaryosunu yazdığı dizinin sezon finali tarihi de belli oldu.
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 12:27

17 Mayıs maç programına göre Süper Lig'de İstanbulspor ile Sivasspor 17.00'de karşılaşacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son hızla devam ederken futbolseverler bugün maç var mı, hangi karşılaşmalar oynanacak sorularına cevap aradı. GS ile FB arasında çekişmeli yarış nefes keserken ligde bu akşam maç var mı araştırıldı. İşte program 17 Mayıs...
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 11:57

Ertelenen Tyson Fury - Oleksandr Usyk boks maçı 18 Mayıs günü oynanacak

12 Ağustos 1988 yılında dünyaya gelen Tyson Fury ile Oleksandr Usyk boks maçında mücadele edecek. Heyecanla beklenen karşılaşmaya kısa süre kala nereden takip edilebileceği araştırılırken saat kaçta, ne zaman soruları da gündeme geldi.
Haberler - Haberler
17 Mayıs 2024 - 11:27

Mayıs ayı AFAD deprem kira yardımı ödemelerinin birkaç gün içerisinde hesaplara yatması bekleniyor

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük depremlerin ardından evini kaybeden vatandaşlara AFAD tarafından deprem kira yardımı yapılıyordu. Ayın 15'inde hesaplara yatan ödemenin mayıs ayında yatmamasının üzerine neden yatmadı, ne zaman yatacak gibi sorulara cevap arandı.
Sona Git