Sensodyne İsrail malı mı? Sensodyne hangi ülkenin?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sensodyne İsrail malı mı? Sensodyne hangi ülkenin?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Tüm dünyanın gündeminde yer alan İsrail - Gazze savaşıyla beraber milyonlarca insan İsrail malı ürünleri boykot ediyor ve satın almıyor. Vatandaşlar ise ürünleri seçerken markaların hangi ülkeye ait olduğunu araştırmakta. Peki, Sensodyne İsrail malı mı? Sensodyne hangi ülkenin?

Sensodyne İsrail malı mı? merak edilenler arasında yer alıyor. İsrail ürünleri boykot ediliyor ve alınmıyor. Arama motorlarında en sık aratılanlar arasında ise Sensodyne İsrail malı mı? Sensodyne hangi ülkenin? soruları yer aldı. Detaylar haberimizdedir.

SENSODYNE İSRAİL MALI MI?

Sensodyne, Amerikalı bir eczası olan Alexander Block tarafından kurulmuştur. Sensodyne markası 1907 senesinde New York'ta kurulan bir markadır ve İsrail malı değildir. İngiltere merkezli bir şirket olan GlaxoSmithKline, Sensodyne markasına sahiptir. 

SENSODYNE KİMİN, HANGİ ÜLKE?

Sensodyne, 1907 yılında New York'ta kurulan daha sonralarında GlaxoSmithKline adlı İngiliz şirketine ait markadır. 

SENSODYNE İLK KİM KURDU?

Diş macunu markası olan Sensodyne, ABD'li Alexander Block tarafından kurulmuş olan markadır. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...