Haberler - Haberler
6 saat 59 dakika önce

Kobani Davası’nda 19 yıl ceza alan Figen Yüksekdağ 25. ve 26. dönemlerde milletvekilliği yaptı

Selahattin Demirtaş'a 28 yıl 6 ay hapis cezası, Ahmet Türk'e 10 yıl ceza verilen Kobani Davası'nın kararlar bugün belli oldu. Ceza alan Figen Yüksekdağ'ın kim olduğu merak edilirken kaç yaşında ve nereli soruları da gündeme geldi.
Haberler - Haberler
7 saat 25 dakika önce

42 yıl hapis cezası alan Selahattin Demirtaş 4 Kasım 2016'dan beri cezaevinde

Türk avukat, siyasetçi ve yazar olan Demirtaş'a Kobani Davası sonucunda hapis cezası belli oldu. Vatandaşların gündeminde ise kaç yıldır hapiste, kaç yıl ceza aldı gibi sorular yer aldı. Demirtaş, 2016 yılından beridir tutuklu olara yargılanıyor.
Haberler - Haberler
7 saat 42 dakika önce

Tahliye edilen Aysel Tuğluk 6,5 yıl boyunca TBMM'de milletvekili görevi yaptı

Kobani Davası sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Aysel Tuğluk kimdir, kaç yaşında ve hangi partiden merak edildi. Gündemde yer alan ismin hayatına dair merak edilenler ve görev yaptığı alanlar...
Haberler - Haberler
7 saat 56 dakika önce

Kobani Davası sonucuna göre beraat eden Altan Tan Batman'da dünyaya geldi

Bugün Kobani Davası sonuçlarının açıklanmasıyla beraber vatandaşlar Altan Tan kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara cevap aradı. Gündemde yer alan isme dair araştırılanlar arasında hangi partiden olduğu da yer aldı.
Haberler - Haberler
8 saat 5 dakika önce

Kobani Davası sonucunda ağırlaştırılmış müebbet ve 18 yıl hapis cezası alan Alp Altınörs 1977 yılında doğdu

Eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da yer aldığı davanın sonuçları bugün açıklandı. Kararların açıklanmasıyla beraber Alp Altınörs'ün kim olduğu merak konusu oldu. Kaç yaşında, kimdir ve nereli gibi sorular gündeme geldi.
Haberler - Haberler
8 saat 21 dakika önce

10 yıl hapis cezası verilen Ahmet Türk 2 Temmuz 1942 yılında doğdu

Kobani Davası'nda kararlar belli olurken Ahmet Türk kimdir, kaç yaşında merak edildi. Eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın yargılandığı davanın ardından Ahmet Türk'ün hayatına dair detaylar araştırılırken hangi partiden araştırıldı.
Haberler - Haberler
8 saat 49 dakika önce

19 Mayıs’ta SOLOTÜRK, Türk Yıldızları ve HÜRJET uçak gösterileri 16.00’da Doğupark’ta yapılacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na kısa süre kala gösterilerin nerede, saat kaçta olacağı merak edildi. HÜRJET'İN gökyüzü ile buluşmasının gerçekleşeceği uçuşları izlemek isteyenler ise ne zaman olacağını ve hangi uçakların gösteri yapacağını araştırmaya başladı.
Haberler - Haberler
9 saat 19 dakika önce

Pegasus bedelsiz sermaye artırımı yapacak! Hak kullanım tarihi 14 Mayıs olarak belirlendi

Pegasus Hava Yolları'nın borsada hisse bölümü yapacağının başvurusunu SPK'ya iletmişti. Onay gelmesinin ardından bölündü mü, ödeme tarihi ne zaman gibi sorular gündeme geldi. İşte bedelsiz sermaye artırımına dair detaylar...
Haberler - Haberler
9 saat 38 dakika önce

Nilgün Belgün Şahane Hayatım’da Firuze karakterini oynamak için konuk olacak

Now Tv ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım dizisine dahil olacak isimler arasında yer alan Nilgün Belgün'ün hangi karakteri oynayacağı izleyicinin merak konusu oldu. Çağrı Bayrak’ın yönettiği dizi 30. bölümü ile ekranlara veda edecek.
Haberler - Haberler
9 saat 58 dakika önce

1.⁠ ⁠Lig final maçı tek maç olarak oynanacak

Futbolseverlerin yakından takip ettiği ligde heyecan devam ederken tek mı oynanacak merak edildi. 16 Mayıs günü gerçekleşecek olan Bodrumspor - Boluspor maçı 17.00'de başlayacak. İşte maçın oynanacağı sistem....
Haberler - Haberler
11 saat 56 dakika önce

YKS yerlerinin sınavdan 10 gün önce açıklanması bekleniyor

8-9 Haziran'da uygulanacak olan TYT - AYT sınavlarına kısa süre kala öğrenciler YKS sınav yerleri ne zaman açıkalanacak, açıklandı mı sorularına cevap arıyor. Adayların başvuru süreci 1 Şubat Perşembe günü başlamıştı. Giriş belgeleri yayınlanma tarihi...
Haberler - Haberler
12 saat 29 dakika önce

Trendyol 1. Lig çeyrek finalinde bugün Bodrumspor ile Boluspor 17.00'de karşılaşacak

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk heyecanı son hızla devam ediyorken taraftarlar bugün maç var mı, kimin merak ediyor. Heyecanla takip edilen liglerde bu akşam 16 Mayıs hangi maçlar var sorusu aratılırken günün programı belli oldu.
Haberler - Haberler
12 saat 33 dakika önce

Kaçak hacılara ceza! Suudi Arabistan "hac vizesi" olmayanlara 85 bin lira ceza uygulayacak

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Suudi Arabistan'ın hac vizesi dışındaki vizelerle "kural dışı" hac ibadetini yapmaya çalışanlara 10 bin riyal (85 bin TL) para cezası uygulayacağını bildirdi.
Haberler - Haberler
13 saat 1 dakika önce

Avrasya Tüneli geçiş ücretine gelen zam sonrası fiyat 112 TL oldu

Temeli 26 Şubat 2011 tarihinde atılan tünele gelen %40'lık zammın ardından ücretler değişti. Sıklıkla kullanılan yolun 2024 zam miktarı merak edilirken ne kadar oldu, kaç TL gibi sorular da gündeme geldi. İşte Avrasya Tüneli'nde yeni fiyatlar...
Haberler - Haberler
13 saat 26 dakika önce

İBB, Hamidiye, Halk Ekmek ve İSPARK'ın halka arz olmasının şu an gündemde olmadığını belirtti

İBB Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İGDAŞ'ın halka arz olabileceğini açıklarken birkaç yerin daha potansiyelinden bahsetti. Şu an için masada İGDAŞ yer alırken Hamidiye, Halk Ekmek ve İSPARK halka arz olacak mı, ne zaman araştırıldı.
Haberler - Haberler
13 saat 49 dakika önce

İBB Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İGDAŞ'ı halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İGDAŞ'ı 10 milyar dolar değerlemeyle halka arz etme konusundaki planlarını anlatırken halka arz mı olacak, ne zaman soruları da gündeme geldi. Kaç TL'den olacak sorusu da konuşmaların ardından araştırıldı.
Haberler - Haberler
14 saat 17 dakika önce

590 TL olan DGS ödemeleri anlaşmalı bankalar veya ÖSYM e-Ödemeler aracılığıyla yapılacak

30 Haziran'da gerçekleşecek olan sınava kısa süre kala başvuru süreci başladı. 10 Mayıs'ta başlayan başvuru döneminin ardından ödemeler nasıl, nereden yapılır merak edildi. 590 TL olarak açıklanan ücreti ödeyecek olanlar için nasıl yapılacağına dair bilgiler...
Haberler - Haberler
14 saat 24 dakika önce

İzmir Buca’nın Fırat, Şirinkapı, Gaziler Mahalleleri’nde 09.00’da başlayan elektrik kesintisi 15.00 civarında bitecek (16 Mayıs)

Bugün İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen bakım çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşanıyor. Arızanın ne zaman biteceği ve elektriklerin saat kaçta geleceği de vatandaşın gündeminde yer aldı.
Haberler - Haberler
14 saat 53 dakika önce

16 Mayıs Resmi Gazete kararlarına göre Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına Muhsin Şentürk getirildi

Muhsin Şentürk, Yargıtay başkanlığı seçiminde 35. turda 104 oy almıştı ve Mehmet Akarca'yı destekleme kararı alarak çekilmişti ve Cumhuriyet Başsavcılığına adaylığını koymuştu. Merak edilenler arasında ise Başsavcısı kim oldu sorusu yer alırken Şentürk kimdir, hangi görevlerde bulundu araştırıldı.
Haberler - Haberler
15 Mayıs 2024 - 22:47

Milletler Ligi’nde Filenin Sultanları’nın ikinci maçı yarın (16 Mayıs) Hollanda ile olacak

VNL'de voleybol serüveni başladı. Bugün Türkiye, Japonya ile mücadele ederken 3-2'lik skorla mağlup oldu. Araştırılanlar arasında ise ikinci maç ne zaman, kiminle oynanacak soruları yer aldı. İşte fikstüre dair detaylar...
Haberler - Haberler
15 Mayıs 2024 - 22:22

Filenin Sultanları 22 maç sonra kaybetti! Türkiye - Japonya karşılaşması 3-2'lik skorla sona erdi

Milletler Ligi'nde Türkiye ile Japonya karşılaştı. Merak edilenler arasında ise maç sonucu ne oldu, kaç kaç bitti soruları yer aldı. VNL'de ilk etap karşılaşmalarından biri olan mücadele sona erdi.
Sona Git