Haberler - Haberler
7 saat 55 dakika önce

Milletler Ligi’nde Filenin Sultanları’nın ikinci maçı yarın (16 Mayıs) Hollanda ile olacak

VNL'de voleybol serüveni başladı. Bugün Türkiye, Japonya ile mücadele ederken 3-2'lik skorla mağlup oldu. Araştırılanlar arasında ise ikinci maç ne zaman, kiminle oynanacak soruları yer aldı. İşte fikstüre dair detaylar...
Haberler - Haberler
8 saat 20 dakika önce

Filenin Sultanları 22 maç sonra kaybetti! Türkiye - Japonya karşılaşması 3-2'lik skorla sona erdi

Milletler Ligi'nde Türkiye ile Japonya karşılaştı. Merak edilenler arasında ise maç sonucu ne oldu, kaç kaç bitti soruları yer aldı. VNL'de ilk etap karşılaşmalarından biri olan mücadele sona erdi.
Haberler - Haberler
8 saat 23 dakika önce

Mardin’de 3.3 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi verileri aracılığıyla gün içerisinde meydana gelen tüm sarsıntılara ulaşabiliyoruz. Mardin'de olan depremin ardından deprem mi oldu, kaç şiddetinde araştırıldı. AFAD son depremler listesi ve haberleri.
Haberler - Haberler
8 saat 36 dakika önce

Hande Baladın sol ayağında yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıktı

Bu akşam Türkiye ile Japonya mücadele ederken Hande Baladın sakatlandı mı, neden yok gibi sorular araştırıldı. Maç esnasında yaşadığı sorun sebebiyle kenara gelmesinin ardından sağlık durumuna dair son durum merak edildi.
Haberler - Haberler
9 saat 8 dakika önce

Japonya’nın voleybol oyuncusu Sarina Koga 21 Mayıs 1996 yılında doğdu

Bu akşam Türkiye ile Japonya mücadele ederken Milletler Ligi'nde heyecan dorukta. Japonya'nın voleybol oyuncusu olan Sarina Koga ise gündemde yer alırken kimdir, hangi takımda gibi sorular gündeme geldi.
Haberler - Haberler
9 saat 28 dakika önce

Zehra Güneş ve Gizem Örge yedek olduğu için sahada yer almadı

Milletler Ligi'nde Türkiye ile Japonya mücadele ederken Zehra Güneş ile Gizem Örge'yi sahada göremeyenler neden oynamıyor, sakat mı sorularını araştırdı. Maçta heyecan devam ederken Eda Erdem'in neden olmadığı da merak konusu oldu.
Haberler - Haberler
10 saat önce

Milletler Ligi’nde ilk etap maçları Antalya, ikinci etap Amerika’da oynanacak

Filenin Sultanları VNL'de mücadele etmeye başlarken maçlar nerede oynanıyor merak edildi. İlk karşılaşma Japonya ile olurken diğerleri kiminle, ne zaman oynanacak araştırıldı. İşte Milletler Ligi'nde maç programı 2024...
Haberler - Haberler
10 saat 30 dakika önce

AFAD deprem kira yardımı ödemelerinin 15-16 Mayıs tarihlerinde hesaplara yatması bekleniyor

Türkiye'nin yüreklerini yakan 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından destekler devam ederken AFAD, evlerini kaybeden depremzedelere kira ve barınma desteği yapıyor. Mayıs ayı ödemesini alamayanlar ise deprem kira yardımı bitti mi, neden yatmadı gibi sorulara cevap arıyor.
Haberler - Haberler
11 saat 7 dakika önce

İzmir’in Bayraklı ilçesinde su kesintisi 20.10’da bitecek

İZSU 15 Mayıs günü meydana gelecek olan kesintilere internet sitesinde yer vererek uyardı. Vatandaşların merak ettikleri arasında ise Bayraklı'nın Osmangazi Mahallesi'nde suların ne zaman geleceği yer aldı.
Haberler - Haberler
11 saat 39 dakika önce

Katılım endeksine uygun olan Hareket Proje halka arzının lot miktarı sonuçların ardından belli olacak

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği şirketinin başvurusunun onaylanmasıyla beraber talep toplama süreci başladı. 17 Mayıs'a kadar devam edecek olan sürecin sona ermesinin ardından kaç lot vereceği belli olacak.
Haberler - Haberler
12 saat 5 dakika önce

Altınay Savunma yarın (16 Mayıs) borsada işlem görmeye başlayacak

SPK tarafından başvurusu onaylanan ALTNY hissesi ne zaman işlem görecek merak ediliyorken hangi bankalarda var araştırıldı. 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplama sürecinin sona ermesinin ardından lot miktarı da netleşti.
Haberler - Haberler
12 saat 38 dakika önce

Vatandaşlar e - Devlet uygulamasına teknik aksaklık nedeniyle giriş esnasında sorun yaşadığını söyledi (15 Mayıs)

15 Mayıs günü siteye giriş yapan kullanıcılar sorun mu var, çöktü mü sorularına cevap aradı. Teknik bir arızadan kaynaklı uygulamanın açılmamasıyla beraber "giriş yapamıyorum, siteye giremiyorum" gibi ifadeler kullanıldı.
Haberler - Haberler
13 saat 17 dakika önce

Taksim İstiklal Caddesi'nde bir mağazada çıkan yangının söndürme çalışmaları devam ediyor

15 Mayıs günü Taksim'de meydana gelen yangının ardından Beyoğlu'nda yangın mı çıktı, neden soruları gündeme geldi. Çalışmaların devam ettiği olayda İstiklal Caddesi'nde meydana gelen olayın nerede olduğunu araştırdı. Son dakika bilgileri haberimizde yer alıyor...
Haberler - Haberler
13 saat 40 dakika önce

15 Mayıs maç programına göre 52 Orduspor ile Aliağa karşılaşacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken bugün maç var mı, hangi soruları gündeme geldi. Futbolseverlerin yakından takip ettiği TFF 3. Lig'de play off mücadeleleri oynanıyor. İşte 15 Mayıs karşılaşma fikstürü...
Haberler - Haberler
14 saat 11 dakika önce

Silahlı saldırıya uğrayan Robert Fico Yön-Sosyal Demokrasi partisinin lideri

Slovakya Başbakanı Robert Fico bugün uğradığı silahlı saldırının ardından merak edildi. Hangi partiden sorusu gündemde yer alırken kimdir araştırıldı. Gerçekleştirdiği ziyaret esnasında silahlı saldırıya uğrayan başbakanın sağlık durumu da gündemde.
Haberler - Haberler
14 saat 53 dakika önce

İstanbul Başakşehir'de bir sanayi sitesinde bomba ihbarı yapıldı

15 Mayıs günü İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yapılan ihbarın ardından bomba mı var, ne oldu soruları araştırıldı. Son dakika olayıyla beraber patlama mı oldu araştırıldı. İhbarın sonucunda olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Haberler - Haberler
14 saat 58 dakika önce

Gelinim Mutfakta’da 15 Mayıs günü kazanan Seda oldu

Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı gündüz kuşağı programında bugün kim kazandı merak edilirken izleyiciler puan durumunu araştırıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan programda 15 Mayıs'ta birinci kimin olduğuna dair detaylar...
Haberler - Haberler
15 saat 19 dakika önce

Galatasaray Aziz Yıldırım’ın başkan olduğu dönemde 10 kez şampiyon oldu

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından biri olan Aziz Yıldırım'ın başkan olduğu dönemlerde Galatasaray kaç şampiyonluk kazandı merak ediliyor. Başkanlığa tekrar aday olacağını duyurmasının ardından hangi yıllarda başkanlık yaptı araştırıldı.
Haberler - Haberler
15 saat 43 dakika önce

Milletler Ligi’nde Filenin Sultanları maç takvimi 2024

Milletler Ligi'nde Türkiye ile Japonya karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen mücadeleye saatler kala Filenin Sultanları'nın maç takvimi araştırıldı. Antalya Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan voleybol maçı saat kaçta araştırılırken karşılaşma programı gündemde.
Haberler - Haberler
14 Mayıs 2024 - 17:16

Milletler Ligi'nde yarın Türkiye ile Japonya 20.00'da karşılaşacak

Milletler Ligi'nde voleybol heyecanı başlarken merak edilenler arasında Türkiye ile Japonya'nın mücadelesinin ne zaman, saat kaçta oynanacağı oldu. Araştırılanlar arasında ise bugün voleybol maçı var mı 14 Mayıs sorusu yer aldı. İşte Filenin Sultanları'nın maç takvimi 2024...
Haberler - Haberler
14 Mayıs 2024 - 16:56

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattındaki arızadan dolayı seferler Kadıköy-Tavşantepe istasyonlarında yapılacak

14 Mayıs günü akşam saatlerinde metro hattında meydana gelen arızanın ardından Metro İstanbul, sosyal medya hesabında duyuruda bulundu. Vatandaşlar ise seferler neden yok, çalışmıyor mu sorularına cevap aradı. Ne zaman düzeleceği de bir diğer merak konusu oldu.
Sona Git