SURVIVOR SAHRA NEDEN YOK? Sahra Işık diskalifiye mi oldu, ayrıldı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
SURVIVOR SAHRA NEDEN YOK? Sahra Işık diskalifiye mi oldu, ayrıldı mı?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

15 Şubat Survivor bölümünde eleme adaylarından olan Sahra, düelloda görünmeyince Survivor Sahra neden ayrıldı, Survivor Sahra diskalifiye mi oldu sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Dün akşam Survivor'a veda edecek ismin belirlendiği eleme düellosunda adaylardan olan Sahra Işık oyuna katılmadı. Murat Ceylan, Sahra'nın dönememek üzere gittiğini yarışmacılarla paylaştı. Ardından Survivor Sahra neden ayrıldı, Survivor Sahra diskalifiye mi oldu soruları araştırılmaya başlandı. 

SURVİVOR SAHRA NEDEN AYRILDI?

Eleme düellosuna katılmayan Sahra'nın ayrılığını Murat Ceylan, Sahra'nın yarışmaya veda ettiğini, "Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Saygı duymak zorundayız." dedi. Sahra'nın Survivor şartlarına uyum sağlamakta zorlandığı için ayrıldığı söylendi. SURVIVOR SAHRA NEDEN YOK? Sahra Işık diskalifiye mi oldu, ayrıldı mı?

SURVİVOR SAHRA DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor yarışmacısı Sahra Işık, 15 Şubat Survivor bölümünde eleme adayı olmasına rağmen eleme düellosuna çıkmadı. Murat Ceylan Sahra'nın yarışmayı bıraktığını açıkladı. Eleme düellosu Aleyna, Aysu ve Pınar arasında oynandı. 

SURVİVOR'DA BU HAFTA ELEME OLDU MU?

Sahra'nın yarışmayı bırakmasıyla bu hafta eleme olmadı. Eleme düellosunda kaybeden isim eleme adayı olarak belirlendi. Aysu, Aleyna ve Pınar'ın olduğu düelloda en düşük puanı yapan Aysu eleme adayı oldu. İki hafta sonra gerçekleşecek kadın elemesinde Aysu yeniden potada olacak. SURVIVOR SAHRA NEDEN YOK? Sahra Işık diskalifiye mi oldu, ayrıldı mı?

SAHRA IŞIK KİMDİR?

2014 yılında Survivor ile tanınan Sahra Işık, 1991 yılında doğdu. Voleybol kariyerine devam ederken bir yandan modellik yaptı. 2013 yılında düzenlene Best of Model'de 3'üncülük kazandı. Ardından Malezya'da düzenlene güzellik yarışmasına Türkiye'yi temsil etmek için katıldı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...